screening

29.12.2008

Ahojky holky, mám obrovskou radost :\x: . Byla jsem dnes na screeningu a prvně jsem viděla toho človíčka :h: :e): co nosím. Je to nádherný pocit vidět že je ten drobeček zatím v pořádku :qu: . O jedno miminko jsem přišla a tak mám teď nepopsatelnou radost. Přála bych tento nádherný pocit zažít všem těhulkám a snažilkám. Chtělo se mi brečet štěstím.
Mějte se moc pěkně a všem snažilkám a těhulkám držím palečky :a: aby to vždy dopadlo dobře.
Pa Kačka

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, no je to paráda, moc gratuluju. Já dneska dostala špatnou zprávu, že mi všechny ty genetický testy vyšly špatně, takže se zítra ráno v 8 mám hlásit v nemocnici, tak jsem z toho špatná :( , ale snad to dopadne. Každopádně se měj taky krásně, opatruj svýho človíčka :cc): a papa

In reply to by DancE

nevím zda to pro tebe bude útěcha, ale také nám ty testy vyšly špatně. Byla jsem na plodovce a srdíčku a vše OK. Už máme 7týdenní mimi. Přeji ti aby ti to taky vyšlo v poho. :a:

In reply to by DancE

Ahojky, tak to je mi líto. Ale ty testy prý vycházejí špatně ve 40% ale prý jen 2% se potvrdí. Tak to Ti budu držet pěstičky aby vše dobře dopadlo. To jdeš na plodovku? Uvidíš že to dopadne dobře a jako bonus Ti řeknou zda to bude holčička nebo chlapeček. Moc bych Ti přála štěstíčko pa

In reply to by Kačka2

Ahojky, díky za podporu, na plodovku jdu hned v pondělí 5.1., bohužel nám vyšel špatně ten Down a to 1:12, to není moc dobrý, ale naděje umírá poslední ;) a určitě to nevzdávám předem a doufám si. Mějte se krásně a papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka