silvestr

29.12.2008

mam problem se silvestrem,jsem nucena jet na chalupu malej po nemoci ja nachlazen mamka nachlazena,ale tatka si usmyslel ze chce jit nekam do hospody,a ja bych melka byt na chalupe s malim kde nikdo neni,ani televize tam nejde poradne,mamka jde na silvestra do prace a pak jde az 2.1. to nema ani cenu nekam jezdit ,jenze on si nenecha nic vysvetlit,ani se nas nezeptal proste rozhodnul za nas,ted jsme tam byli skoro celi vanoce na chalupe prijeli az ted kluk je z to nesvuj poradne se nezorientoval kde je,a zase ho mam nekam tahat pryc a pak zase zpet.co mam delat???chcem byt doma.

tak mamka jde 31 do prace na Novy rok ma volno a 2.1. jde na 5.30 zase do prace, a skoro kazdy clovek Na novy rok strizlivy a jak znam tatu tak uz ho vidim jak nas 1.1. veze po obede domu.vzdyt to neni moc dobry takhle mali dite vozit sem a tam malej uz je z toho zmatenej.

já tak nějak furt nechápu, proč tam musíš jezdit, když s ním stejně do žádné hospody nepůjdeš, to mu může být úplně jedno, jestli budeš doma nebo na chatě ...
doufám, že to ustojíš, budu na tebe myslet ...
dobrou :a:

ahojky,teda ja bejt tebou tak bych zustala doma a smrnouskem a nikam nejela do tramtarie na chatu.At si tam jede sam,kdyz potrebuje tak nutne hospodu!Prece te nemuze nikdo nutit aby jsi nekam jela a jeste tam byla sama to neni moc normalni!!

In reply to by jajinka223

:jawdrop: tak toho bych vůbec nebrala na vědomí, promiň ale co je mu do toho kde budete jestli chce jed , ať jede a nemusí vás táhnout sebou :spid: Prostě se s ním o tom nebav a hotovo :( je to tvoje mimi a ty pro něj chceš jen to nejlepší tak buďte v klidu a teple doma ;) držím palce buď statečná :one:

In reply to by jajinka223

to je smutný ... ale i tak si myslím, že bys měla stát za svým, bez hádky se to asi neobejde, ale jestli mu ustoupíš v tomhle, tak až příště bude zas chtít něco, co ty chtít nebudeš, tak mu nakonec zas ustoupíš ... mně se zdá, že on si vůbec nepřipouští, že není středem světa okolo kterýho se všechno točí a není vůbec zvyklej, že by si někdo dovolil odporovat mu ... nejvyšší čas, aby se naučil brát ohledy na potřeby tvého malého ... zapoj mamku do odboje ;)

já bych si postavila hlavu a zůstala doma, ať si taťka jede sám, když bez tý hospody nemůže bejt ://:

Ahoj no já jsem teda uplně nepochopila kdo je taťka :P jestli manžel nebo děda ://: ale i tak , jsi dospělá máš vlastní dítě za něj si zodpovědná takže prostě nikam nejezdi a je to , nikdo tě nemůže nutit dělat něco co nechceš, navíc ještě i s malím když byl nemocnej ;) Prostě mu řekni ať jede sám a vy buďte doma v teple ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka