poslední ultrazvuk

30.12.2008

Ahoj holky tak jsme byli včera na posledním ultrazvuku a vše je v pořádku, malá je hlavičkou dolů tak doufám že už tak zůstane a váží 1829g není to moc???? Bojím se aby se nenarodila moc veliká. no a já mám nahoře 13kg a cs 3 a nevím vůbec co je za zkratku OP. Mějte se hezky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já byla taky včera na poslednim velkmym ultrazvuku. Náš chlapeček ve 33. týdnu vážní 1600g a CS mám 1. Ale mám nakázáný klid na lůžku................. Prej to tam dole mám divoký.

Ahojky! :a:
Tak to ti moc gratuluji!!! :c:
My už máme poslední utrazvuk za sebou. Martinka je taky hlavičkou dolu, zdravá a všechno je na jedničku!! :\x: Akorát mám zvláštního doktora, takže pokud si neřeknu o fotografii nebo se ho nezeptám, kolik mimi váží, tak se to nedozvím. :( A jak jsem byla na tom posledním UZ, tak jsem se ho zapoměla na váhu zeptat... :( Ale to nevadí... poznám po porodu... hih. :||):
Já mám od poslední kontroly nahoře 1kg 900g. Ale to asi proto, že jsem byla takový malý hrošík už před těhu. :///: CS mám pořád 0. Takže se má Martinka asi moc dobře... :girl:

ahojky, gratuluju k ultrazvuku, já jdu na poslední 15.1.09 a už se nemůžu dočkat!!!
OP znamená ozvy plodu

Pellullinka

Ahoj, vůbec se o tu váhu nestrachuj, to stejně neovlivníš - to není jídlem. Navíc jak jsem koukala, tak jste úplně v normě. OP by měly být ozvy plodu.

Ahojky!!Moc to není,my měli v 31.týdnu 1775 g,cs znamená cervix score,je to hodnocení děložního hrdla a čípku,stupnice je od 0 do 10,na cs 3 už máš nárok,já mám zatím CS 1 a to jsem už v 34.týdnu!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka