jsou tam //

30.12.2008

Ahojte babušky, tak dnes jsem to zkusila znovu a jsou tam //, ale je mi záhadou, protože nemám žádné těhu příznaky, vůbec nic ani břicho ani prsa ani nevolnosti, prostě nic, tak nevím. Poprvní jsem měla bolesti v podbřišku a podruhé se mi nalila prsa a bradavky jsem měla strašně citlivé, ale je fakt, že jsem o mimi v obou případech přišla, tak fakt teď nevím, mám takové smíšené pocity. K doktorce jsem objednaná na 12.1. tak uvidíme, prostě to teď musím zvládnout. Přeji vám všem hezký den papá

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mooc gratuluji :cc): :cc): :cc): držím všechny palce a neboj určitě bude všechno v pořádku tak jak má být a ty si budeš užívat krásné pohodové těhotenství a narodí se vám krásné zdravé miminko :one: :one: :one: :cc): :cc): :qu: :qu:

Ahojte Holky, moc vám všem děkuji za podporu a ať je nás víc :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc):

Moc gratuluji!!! :\x: :\x: A držím pěsti, ať to vyjde!!! :k: :k: :k: :k:
Taky mi na začátku těhu téměř nic nebylo... ani jsem nezvracela... Jen jednou, ale to bylo nejspíš kvůli chřipce. ;)

Tak to moc gratuluju a dávej na sbe pozor, hidně odpočívej a uvidíš, že teď už bude vše v pohodě a mimi bude zdravé.

Hlavně na sebe dávej pozor a radši pořád odpočívej a pokud to půjde, ani nechoď do práce. Pokud sis nedělala test Best 2 a jsou tam //, tak jsi těhulka a moc gratuluji. Pokud je to Best 2, tak tomu moc nevěř. To, že nemáš vůbec žádné příznaky vůbec nevadí. Někomu nebývá vůbec nic a někdo si to vytrpí celý těhotenství, každá jsem jiná a naše tělo na to jinak reaguje. Tak pěkně odpočívej a přeji ti hodně štěstí, ať vše dobře dopadne a máš krásné a zdravé miminko!!!

Tak budu drzet palec at to uz konecne dopadne dobre a ty se budes radovat s krasneho a zdraveho miminka :cc): :cc):

Ahoj tak to je úžasné a neboj se že nemáš příznaky. Já jsem v 14tt a těhu příznaky nemám od začátku. Miminko je v pořádku. Tak si z toho nedělej hlavu. Každá to máme prostě jinak.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka