konečně funguju

29.12.2008

Ahojky holky,dlouho jsem tady nebyla,nešel mi vůbec internet a až dneska jsme provozuschopní,ale aspoň mi to uteklo a už jsem 30tt. Měla jsem nějaké problémy,menší autohavárku,tak jsem si poležela 2 dny v Hradci Králové,ale jsme obě v pořádku a už si hovíme doma. Dneska jsme byly na kontrole a vše je v pořádku,malá má 1280g,doktor říkal,že krásně prospívá,tak jsem fakt ráda a doufám,že to v bříšku vydrží až do března. Rostu docela hodně,přibrala jsem už 18kg a děsím se,protože všechny holky tady píšou,že přibraly tak 6kg a já už tolik. Ale je fakt,že jsem před otěhotněním hodně zhubla,tak si to asi tělo vynahrazuje,když ta čokoládka je taaaaaaaaaak moc dobrá.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Klíčku, vítej zpátky :-) Já si tě pamatuju, ale měla jsi jinou ikonku, viď? Je dobře, že je vše v pořádku. Já jdu na velký UZ příští pondělí, to budu 30+0, tak jsem na toho našeho prňdu zvědavá. Poslední 3 dny kope nějak míň, spíš jen tak zašmátrá ručkama a nožkama, ale není to moc silné. My byli naposledy ve 28tt a měli jsme 1230g, takže už se pomalu začínám bát, abysme nebyli moc velcí, ale zas je po kom - manžel je kus chlapa - hraje hokej, takže má pořádný ramena :-)

In reply to by Radouš

No jo,utíká nám to,to je pravda,ale myslím,že ted už to tak rychle utíkat nebude. Já jdu na velký utz 15.1. to už budu 32 tt,tak jsem na malou zvědavá. Ikonku jsem měla jinou to je fakt,přítel mi musel poradit,já s počítačem moc kamarádka nejsem,spoustu se toho teprve učím a navíc už nemám moc času. To tvůj prcek bude asi pořádnej chlapák nebo jestli je to holka,tak pořádná baba. To ta naše se ted spíš dost převaluje,moc nekope,spíš když si lehnu a nejvíc se ozývá ráno a večer,odpoledne mívám dost klid.

Tak tě tu vítám,na březňátkách už sem tě mezi nás přidala.Ani nevím žes tu někdy byla ale to neva,hlavní je že už se s námi můžeš podělit a zážitky,zkušenosti a tak. :a:

In reply to by lidushka

Jo byla jsem tady zaregistrovaná už od července,ale zhruba od začátku listopadu nám nešel počítač a jinou možnost netu nemám,takže jsem se dneska konečně dočkala a jsem ráda,že se můžu podělit o problémy a starosti,ale hlavně o ty radosti. Na fotky jsem dala obrázek svého megabříška,naše Elenka si staví opravdu moc velkej domeček. No jo,když se maminka pořád tak krmí,tak se není čemu divit. Koukám,co nás má termín v březnu. Já doufám,že nebudu přenášet a malá ať se hlavně otočí hlavičkou dolů,zatím je buď napříč nebo hlavičkou nahoru,navíc mi ji ve špitále dost rozhodili,když mi někdo sáhne na břicho je uplně říčná a to jí doteď nevadilo. Do sond na břichu kopala jak divá,doktorka říkala,že je pěkný vztekloun,tak doufám,že až se narodí,tak ji to přejde. I když by měla být po kom vztekloun,já jsem taky pěkně vzteklá, když přijde na věc. Doufám,že moje zážítky už budou jen a jen dobré. A zkušeností těch moc nemám,spíš velký strach,je to první těhotenství a ještě doslova vymodlené,po 5 letech.

In reply to by Klíček

Neboj,všechno bude dobrý.Naposledy sem nás napočítala 50 ale už na to prdim,je nás furt víc a víc.Se máš že čekáš holkčičku.¨Já ji taky chtěla ale bude to kluk.No nevadí,do bazaru ho rozhodně nedáme,manžel jez něj nadšená a já vlastně taky.Ale příště se to určo povede.Holčičky prej bejvaj živější což je možná pravda,ten náš bobek se jen tak převaluje,občac se protáhne a to teda docela bolí jinak ani nevim že sem těhotná.A hlavičkou dolu už je asi od 25tt a asi už ne ani neotočí.Pořádně mi hlavičkou tlačí na močák takže přes den chodim každou chvilku na záchod :s: Na bříško juknu,ty velký se mi obzvlášť líběj,sama jedno takový nosim :s: :a:

In reply to by lidushka

Ahoj Liduško, když to tak čtu, tak jsme na tom dost podobně :-) Já taky chtěla nejdřív holčičku, ale teď už bych toho našeho prndíse nevyměnila ani náhodou. Dokonce se na chlapečka moc moc těším. Taky mám v bříšku nějakého lenošníka, tak uvidíme, jestli mu to po porodu vydrží. Jinak jsem koukala na bříško, tak ho máš už trošku větší a celkově jsi trochu objemnější, ale je moc pěkné. Neboj, my tě brzy doženem! Nejvíc mně vadí, jak se mi povoluje zadek a na horních stehnech se začíná dělat celulitida :-(

In reply to by Radouš

Tak to já neřešim nějakou celulitidu.Ta je u mě jako doma ad mých 16ti,to sem začala brát antikoncepci.Začnu to řešit pom porodu.Mam totiž takovej sen,sice asi nesplnitelnej ale ráda bych ho zažila.Všude se píše že se kojením a celým tím shonem kolem mimča hubne tak bych tomu ještě chtěla malinko pomoct a na léto bejt krásná maminka.Vim že štíhlá nikdy nebudu ale mít takovejch 75kg,to bych byla kočka :s: :s: ale to by bylo už teď 25kg dolů ato jen tak nepude.No manžel mi slíbil že po porodu de do toho se mnou tak sem zvědavá.Pěkně sem si ho vykrmila :pig: :00:
Buben mam fakt obrovskej a to zase tak moc nežeru a navrch mam zatim 8 kilo.No nevim čim to je,hlavně že má prcek dost prostoru :one:

In reply to by lidushka

Tak to máme stejný sny :-) Já jsem teď na váze 75 a přibrala jsem už 13kg, ale chci se zas dostat na váhu 58, kterou jsem měla dřív. Mám totiž dost sedavé zaměstnání od 9-18h a to dojíždíme denně Plzeň-Praha-Plzeň, takže zas dřepákov v autě. Dřív jsem chodila 3x denně na bodyforming a denně jezdila aspoň 10km na kole. Manžel už se taky těší, jak budem s prckem sportovat - plavat a vždycky mi ho prý pohlídá, abych si šla zacvičit. Hodně mě to chytlo teď v těhu, jak chodím 2x týdně, ale bohužel už to nebylo 3 týdny kvůli svátkům, takže musím počkat do 7.1. a pak zas najedu, jestli budu ještě schopná :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka