Porodní plán

29.12.2008

Nazdárek holky!!!Mám takový dotaz,v prvním těhu jsem chodila do těhotenského cvičení,kde jsme sepisovali porodní plán,ale tentokrát jsem nechodila,tak nevím,jak má vypadat,nemáte některá třeba body,které tam mají být?Sepisuje se vůbec ještě? :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Aajka007

Díky moc!!! A bez něj jsi přežila jak porod?Dobrý? Mám totiž takový dojem,že oni na něj úplně kašlou.Já v něm měla minule napsaný epidural při císaři,ale stejně mi dali celkovou.

In reply to by kockral

Dobrý :one: na epidurál se mě vůbec nikdo neptal a pak když bylo po všem, tak jsem si říkala, že jsem ráda, že jsme ho neměla. Jen jsem podepisovala souhlas s případným nástřihem, ale jinak jsem se jako prvorodička vložila do rukou PA ;)

In reply to by Aajka007

Tak tam je asi fajn porodnice,já rodila v Ostravě-Fifejdách a byla to doslova hrůza,je to nemocnice ještě snad z dob Rakouska-Uherska,špína,okna zacpané papírovýma ubrouskama,ať tam nefouká,porodní sál velká hala,která je rozdělená jen plentama,jeden záchod pro šest ženských. O přístupu ani nemluvím.Na šestinedělí se mi zablokovala páteř a oni mě nechali celý den v těch bolestech,než přišel můj manžel a nevyřval to tam. Tam bych bez porodního plánu nešla.

In reply to by kockral

A to jsi rodila v tomto století jo? :00: Tak to v Brodě.... Pokoj hekárna byl nádherný pokojíček, kde jsme byli s manžílkem sami, přímo na pokoji jsme měli záchod a sprchu, takže jsem ty 4 hodiny kontrakcí byla na balonu ve sprše nebo na zavěšená na žebřinách. Vyzkoušela jsem toho hodně, protože jak se kontrakce zintenzivňovaly, tak pomáhalo něco jiného, ale ta teplá voda, byla asi nej :one: Dokud nebyla vidět hlavička, tak jsem tlačila na posteli a pak jsem si jen přelezla na kozu, ale to byla malá během 5 minut venku. Jinak na šestinedělí byly taky moc krásné pokoji...podle toho co popisuješ se to vůbec nedá srovnat. Asi bych se být tebou porozhlédla u dalšího porodu na jinou porodnici ;)

In reply to by Aajka007

Ano,to jsem rodila v roce 2006,městská nemocnice Ostrava,hrůza,děs,bída,utrpení.Za měsíc a něco mám termín,tak doufám,že bude volno v jiné nemocnici,ale zatím mám info,že v jedné si musím zaplatit VIP kartu za 2,500,--,aby mě vůbec vzali a druhá fakultní kdo ví,jestli nebude mít STOP stav. Doufám,že nebudu muset zase tam,mám tam z toho prostředí normálně už depku. :§) Asi to hodně probulím,jestli bude jinde plno a budu muset tam. :§) Takže teď mám jediné přání do Nového roka,donosit mimi alespoň do 38.týdne a porodit ho v jiné nemocnici,než Fifejdské. :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka