Jak kopou vaše mimča v bříškách kolem 32tt ???

29.12.2008

Holčiny, poslední dva dny mám v břiše hotové manévry, pupík se vlní ze strany na stranu, Cvrček sebou hrozně mele a skoro pořád.
Co Vaši mimísci, jak jste na tom?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky! :a:
Už od 20. týdne je malá hlavičkou dolu... a ještě ke všemu je otočená obličejem k mojí páteři, takže na břiše se mi žádné "veliké bouličky" nedělají... :00: Ale za to cítím každé kopnutí hluboko v sobě. :s: Když se Martinka otočí asi jakoby na bok, tak vidím "bouličky" na straně. :D Jinak pozorujeme s tatínkem vlny na břiše a osaháváme kopance... ;) Zrovna teď, jak to píšu, tak mě opravdu dost.. kope po celém břichu.. :dance: mám klávesnici na břiše, takže mi občas ujedou písmenka... :s:

ahoj lištičko, moje malá se taky poslední dobou dost vrtí, je krásně vidět na bříšku, když mě kopne nebo bouchn pěštičkama, taky se dost převrací a bolí mě to, ale jsem ráda, ře o ní vím. Snad se to uklidní, ted už tam bude míst míň místa v děloze, tak nebude dělat přemety. :a:

ahoj,no jo kope pěkně to sou kolikrát rány,,,,teda mě nejvíc tlačí do žebra na pravý straně a pěkně mě tam píchá a nevím kolikrát jak si sednout

No naše malá měla v sobotu klidové období :e): Až jsem dostala strach že se neco děje :n: Celej den to bylo jen takové malé tukaní,člověk je už zvyklej na ty někdy až brutální nájezdy a pak má strach :\/: ale večer už to byla zase ona v plný paradě a řekla bych že od tý soboty je to brutálnějši :s: Dnes jsme byli v poradně takže vše OK :one:

tak u mě mimi tak akorád dělá mi pořád kopce na bříšku pak spinká a pak zase.Je t super koukat jak se pořád natahuje :qu:

Mam to taky tak poslednich par dnu se mi vlni pupik..rikam ze tam mala surfuje :-) a dneska me zase pekne kopala do pipky az to hrozne bolelo. Ona se tam aji vlni jak cervicek a chvilama meto pekne boli!! A tlaci me dneska aji pekne na močak kazdou chvili jsem na wc a ukapnu par kapek :///: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka