8leté výročí :-)

29.12.2008

fotečka! http://www.mojetehotenstvi.cz/adi-mami Tak dneska máme s manžílkem 8leté výročí, co jsme si spolu začli :-) je to neuvěřitelný.. vyrazili jsme jako pokaždé do naší oblíbené hospůdky, všechno super, akurát adíkovi asi lezou zoubky, páč byl protivnej až běda.. tak jsme se nabaštili, chvilku poseděli a šupajdili domů..

no,to by bylo...abych já tu chyběla!!!!!! Martinko gratuluju!!!!! My budeme mít na jaře už 13ti leté výročí známosti a pětileté svatby :jawdrop: - to jsem se vylekala,já se musela kouknout na prstýnek a spočítat to a ten výsledek mne fakt zaskočl. Je to možný,že už je to pět let od svatby????

Taky gratuluji :k: :k: :k: Jste moc sympatičtí a Adámek je moje zlatíčko, takže vám přeju, ať jste spolu šťastní a víc takových Adámků :k: :h:

mocinky vám to sluší a gratuluji vám k výročí říká se že 7rok bývá kritický vy jste ho úspěšně zvládli sisina a Matějíček

In reply to by Martii

to mi povídej já bych taky neměnila jsem ráda že je to tak jak je ikdyž občas no možná by to za úvahu stálo ne teď už asi ne i Míša už se z puuberty dostává tak to už bych asi neměnila no ještě tam nebyli kluci tak uvidíme sisina a Matějíček

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky