rada :-)

29.12.2008

Ahoj holky,
jsem doma sama a nějak přemýšlím co a jak. A tak mě napadlo se Vás zeptat, jestli neznáte něco speciálního či nějakou babskou radu, aby se mimi povedlo ;) 3/4 roku se pokoušíme o :cc): a zatím bez výsledku.. :spid:
Děkuju za rady :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj "snažilko"..... no já myslím že psychika je fakt dost důležitá.
Já například po operacích různých cyst v 17, pak v 18 a pak i 21 letech, dále po samovolném potratu a ve 23 letech jsem bohužel opět o miminko přišla, už jsem ani nedoufala.
A když jsem se nejen já osobně smířila s tím že mimi nikdy mít nebudu, smířil se i přítel a dokonce i má maminka............. dnes je mi 26 let a jsem 31tt.
Malý zázrak:-)
Ale jinak myslím že se nechá dost vyčíst na webu: www.meredit.cz nebo nějak tak podobně ta adresa zněla. Je to o bazální teplotě a tzv. nejlepším čase otěhotnět, najdeš tam i výpočty atd

Přeji Ti hoooooodněěě moc štěstí
Lisa

my se snažili rok a čtvrt :\\: . Ve finále jsem nanželovi naordinovala E pětistovku a fenomen pro muže ;) . Já zobala pupalku s E a listovku. po dvou měsících se nám povedlo otěhotnět :cc): (Matyášek už hajá v postýlce).Už jsem byla opravdu "zoufalá", první syn byl téměř ihned, když jsme si řekli, že chceme mimi, Dr ma dala nějaký kalendář kam jsem si i zapisovala ranní teplotu. Už jsme byli i dohodnutí, že pokud se nám nepodaří otěhotnět půjdeme do Prahy na umělé. Já tvrdím, že v tom okamžiku jsem přestala myslet na to, že "teď proběhl sex tak už určo jsem". A druhý měsíc jsem měla //! Psychyka je hrozně důležitá!!! Jak se na to upneš tak to prostě nejde!! Tak se hoď do "klidu" užívej života, změňte prostředí a uvidíš......... Přeji brzy //. :a: :a:

In reply to by Llotta

Děkuju, snad se brzy dočkáme // . O umělém jsem taky začala přemýšlet, ale mám troch strach jak by to nesl přítel a pak. Neměli bychom z toho žádný požitek :s:

Děkuju za rady, teď mně bude Ms končit, tak si naplánujeme nějaký sport- lyže. A pak se začneme snažilkovat. To o těch spermiích jsem také slyšela, že když se snaží často, tak pak jsou liní a k ničemu :s: Dělaly jste třeba stojky po sexu, nebo jste to nechaly volně? :n:

In reply to by kasparekmalicky

Hih... ze začátku jsem zkoušela i "prstíkovou metodu"... podložit si pánev polštářem a nohy nahoru... Poloha ze zadu a ležet potom 20 minut... fakt mi nic nezabralo... ://: Stačilo se na to jen na chvilku vykašlat, užívat si všeho dosyta... a bylo to.... Jsem ve 32. týdnu!! :\x:

In reply to by Martinkaaaa

Tak to Ti moc gratuluju a držím palečky, ať už máš mimi u sebe brzy. :dance: Zkusím to, prostě si jen užívat a myslet na něco jiného. Ze sexu mít potěšení a ne mít z toho povinnost, že musíme a po každé po tom :spid: přemýšlet, zda UŽ se to povedlo..

In reply to by kasparekmalicky

Děkuji moc... :c:
Podle mě - přesně o tom to je. :one: Ženská by se neměla stresovat a na něco se upínat... ale určo neuškodí, když budete oba žít trošinku "zdravěji"... Nějaké ty vitaminky... Určitě... :///: Ale u mě to bylo tak, že jsem byla dost ve shonu, žádné vitaminy nebyli... spíš naopak... až si to někdy vyčítám. :( V tu dobu jsem měla dvě oslavy... a to Martinka už byla v bříšku...
Tak hodně štěstí... a užívejte si... žádné upínání na mimi, zdravě žít, radovat se sám ze sebe.. a povede se.. :k: :k:

Ahojky, já jsem se snažila otěhotně kousíček přes rok, už jsem z toho byla taky trošku smutná, ale cca 2-3 měsíce než se tak stalo, mi kamarádka doporučila tohle: http://www.extradoplnky.cz/osteoporoza/gynex. A já nevím, jestli to bylo tím, brala jsem to opravdu poctivě. Partnerovi jsem naordinovala vitamín E a myslím, že Zinek a teď máme krásnou 5ti měsíční holčičku :) Tak hodně štěstí... :/;x:

V tomhle je těžký nějak radit. Někomu se zadaří brzy, někomu to trvá dýl. Obecně platí: ŽÁDNÝ STRES, vitamíny, trochu sportu a hodně sexu }:)

In reply to by MiškaT.

Hih... já jsem se od doktora dozvěděla, že se nám zadařilo i právě proto, že jsme to nějaký čas přestali dělat tak často. :s: Byla jsem na myšlenku miminka tak upjatá, že jsem se s manžou milovala skoro pořád a prý to byla chyba... :jawdrop: Bylo mi řečeno, že chlap má určitý počet dozrálých spermií... a když se jejich obsah "vyprázdní", tak pak ne, že by nebyli spermie, ale jsou to pak už jen ty nedozrálý... :O Takže nám doktor řekl, že by jsme "to" měli provozovat max. jednou za 3 dny.. :n: :///: (To nám vše vysvětlil až když jsem otěhotněla... :P kdyby to řekl dřív... ;) ). My jsme jeden čas měli takovou menší pauzičku... Měla jsem toho dost a kolem bylo moc práce se vším možným, a tak jsme měli půst třeba i týden... Mno a zadařilo se!!! :\x: Takže sex pořád... mno nevím, nevím... :///:

Ahojky! :a:
Tak teď tě asi naštvu... ale poradím ti jednu jedinou a osvědčenou radu, ikdyž asi neustále a dokola tady "omýlanou"... ://: Přestaň na mimi myslet a sex s partnerem si užívej bez toho, že by jsi po "skončení" myslela na to, jestli se to tentokrát povede nebo ne. :c: My jsme se pokoušeli o mimi více, než dva roky... a jen tohle opravdu zabralo... ;) hodně štěstí!!! :k: :k: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky