destiny

27.12.2008

ahoj jsem tady nova,podelim se s vama vsema o me fotky hned jak je nafotim,jsem prvorodicka a na miminko se moc tesime!!!!!!!bude to chlapecek..otehotnela jsem hned na poprve a rekli jsme si ze je to nejspis osud a maleho si nechali.je mi 25let a priteli 41let.zatim se mejte pekne a vsem drzim palecky a preju hlavne zdravicko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

taky tě vítám :\x: jsem na tom úplně stejně jako ty, taky se nám mimčo povedlo na poprvé, akorát zatím nevíme co to bude, necháme se překvapit, ale hrozně bych chtěla chlapečka :/;x:
Tak přeji šťastné těhulkování a hlavně pro vás oba hodně zdraví :c:

In reply to by iv123

to je krásný, to je krásnej dáreček pod stromeček, kdyby bylo na mě, tak si taky nechám říct co to je, ale přítel prostě ne a ne a ne :jawdrop: Tak to bude aspoň překvápko, no :)
S tím porodem, já už teď mám hrozný sny, že rodím předčasně a tak, no mám z toho strach, ale když to zvládli ostatní tak proč by zrovna já nebo ty měla problémy.. stejně se prý na ty bolesti rychle zapomíná :qu:
Tak hodně štěstíčka a zdravíčka :c:

In reply to by Martty

to je pravda pry jak ti daji ten uzlicek s mimineckem tak to je ten nejkrasnejsi pocit na svete a na vsechno hned zapomenes....ja sny o porodu moc nemam jen jsem nervozni protoze nevim do ceho jdu...spis to strihani a siti hrazdy me vylozene desi ale tak jak rikas to zvladnem proto jsme byly stvoreny...my zeny mame posunuty prah bolesti a pry jsme byly stvorene az po muzich a proto jsme dokonalejsi........... :) :qu: :qu: :qu: nic proti ale je to pravda...zenska jede porad bomby uklizi funguje stara se i kdyz ma teplotu nebo ji neni moc dobre do postele lehne az jeji teplota je tak 39st.a je tvrda teda skoro vsechny krome tech "princezen"co nic nedelaj...a chlap ma 37st teplotu a umira :°: :°: ale fakt nic ve zlem.....no ale mimo to si myslim ze porod bude asi des...ale jak rikas to zvladnem....vanoce meho muze byli fajn rikal ze takove jeste nemel asi to bude tim ze bude mit prvni dite :///: ....no trosku jsem se rozepsala....kazdopadne ja bych nevydrzela cekat az porodim jestli kluk nebo holka tak jako ty ja to chtela vedet i kvuli nakupovani....tak se zatim mejte pekne ja jdu spinkat pak udelam neake fotky tak poslu jeste moc nemam..tak zatim pa pa

In reply to by iv123

souhlasím s tebou úplně ve všem co se týče těch chlapů ;) Jsou to prostě máčky.. Dost ti to závidím, že byl přítel nadšenej a šťastnej, to u nás je to trochu jinak, přítel už jednoho kluka má s bejvalkou, takže to se mnou neprožívá tak jak bych chtěla, on teda říká, že jo, že je to pro něj taky jako první dítě, moc se těší atd.. ale já si stejně myslím svoje, prostě už jednou u porodu byl, ví jaký to je a já jdu do toho všeho sama, furt mě uklidňuje, že je porod úplně v pohodě, ale stejně se bojím a jak říkáš, nastřihnutí hráze atd.. z toho mám asi taky ten největší strach. No pak ten pocit, když ti dají mimčo na prsa.. to musí být nepopsatelnej zážitek a na tohle se těším úplně nejvíc :qu: No a s tím nakupováním, zatím teda ještě skoro nic nemám, ale budu kupovat takový neutrální barvy, žlutou, zelenou, béžovou, oranžovou.. Stejně bych chlapečka neoblíkala jen do samé modré a holčičku furt do růžové a navíc, mimčo rychle poroste, takže ze začátku stačí jen pár kousků, pak to vše dokoupím :)
Kdy máš vlastně termín?? Já 18.5.

In reply to by Martty

jo tak to te chapu ale nic si z toho nedelej az mu das miminko do ruk tak bude na mekko :s: ....ale nekdy je z toho smutno ze?kazdopadne nikdy neni nic jak si to predstavujem to by byla strasna nuda...ja mam taky stejny nazor ja cekam kluka a mam vetsinou bile a zlute se mi to libi je to takove nevinne...jinak jsem z ostravy a termin mam 11.5.2009ale nakoupene uz mam dost byly akce a nemuzu vedet jak mi bude za tyden takze jsem si nakoupila to je moje vec.mam skoro vse...nakupovala jsem v tescu a maj tam uplne super ceny znacka cheeroke afakt moc pekne v kojeneckem zbozi mam fotku....tak koukni...zatim se mej ozvu se pak nemam tad moc casu zatim pa pa :a: :dance:

In reply to by iv123

jo, to on se těší už teď, ale prostě chvilkama máš takovej divnej pocit, že to bere jinak no.. V tom Tescu, to už mi říkala kámoška, že tam jsou dobrý věci, taky tam zajedu a něco nakoupím, ale zatím pořád chodím do práce a není moc času :( ale naproti tady máme jeden obchůdek malinkatej, tak čekám až to tam ta paní zlevní a vyrazím :)
Na fotečku se kouknu, snad ji najdu.. Tak se měj, díky za podporu a drž se, přeji hodně štěstíčka, ať je vše v pohodě a ať jste zdravý :\x: :a:

In reply to by Martty

dekuju.hodne jsem si tu cetla a nekdy jsem taky chtela reagovat nebo neco poradit tak jsem se prihlasila...ja jsem moc chlapecka chtela kvuli pritele ale i k vuli sobe..uplne plakal jak jsem mu to rekla..dostal to k vanocum....ani jsem to nemohla vyslovit ze to bude kluk mela jsem uplne sevreny krk...hlavne at je zdravi a vse je v poradku..trosku jsem nervozni z porodu ale to zvladnu mela jsem maximalne bolestivou menstruaci ale moc moc...tak bolesti se nebojim...jen toho siti a hojeni hrazdy a pak at se mi telo vrati do puvodniho stavu....jinak tobe moc zdravi a davejte na sebe pozor....zatim ahoj ficim do prace

Ahojky, vítám Tě tu. Já mám 2měsíční holčičku Anetku a jsme podobně staré. Mě bude v březnu 25 a přítelovi na začátku ledna 38 let. Ať se Ti tu líbí.

In reply to by Beruska_Zuzanka

anetka je krasna a preju vam jen radost ja uz se nemuzu dockat az porodim a hlavne se modlim at nejsou zadne komplikace a taky uz me nebavi vecne chodit na wc a ty zacpy a to bude hur....a co chlap je to jeho prvni?rika se ze ti starsi chlapi si to vic uzivaj..muj vubec nechtel nikdy a pak sme si rekli ze to je asi osud a nechali si ho a nelitujem i kdyz doba je zla...tak se zatim mejte pekne vsichni...

In reply to by Hankitacz

to je silene napoprve nektere se trapi az mi to bylo nefer.proto jsme si to nechali a kluka jsme moc chteli oba a jak mi to doktor rekl tak jsem neudrzela emoce je to mazec,a muj milacek je stastny jako nikdy a me to tesi dvakrat prvni dite v 41letech a kdyz vidis jak stestim pace je to maras... jen at je vse v poradku mam malo cervenych krvinek ale myslim ze to neni neaky velky problem hlavne at to vse dobre dopadne vsem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zatim ahoj

In reply to by iv123

nedavno jsem cetla o nejaky pani co porodila prvni v 70 (po umelym) a uz se tesej na druhy, protoze doktor rikal ze je vse v poradku ... takze prvni v 41 je brnkacka ne? :D Drzim palecky at vse probiha jak ma :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka