Jak odnaučit spát miminko s ručičkama k tělíčku???

29.12.2008

Mamky, je to pořád dokola, už jste to rozebírali několikrát, ale já už nevím , malé byly 4 měsíce a už je dost velká na to aby spala s klidnýma ručičkama ale ono ne, bez zavinovačky to nejde... dávám ji tam ještě plínu složenou na trojúhelník aby se z toho tak snadno nedostala.... četla jsem že je dobré zkusit nechat vytáhnutou jednu ruku, ale totaky nejde ,pořád se z toho budí.. máte nějaký recept na to??? prosím už nevím jak na ni vyzrát :?

Ahoj, ona už ti sama sedí?
Jinak s Kájou to byl taky boj, jak jsem mu uvolnila ručičky, hned si vytáhl dudlík z puseny a když už to trvalo dlouho (on z puseny, řev, já do puseny, klid, on z puseny, řev... :) ), tak jsem ho zas zavinula a nanovo...ještě to není dokonalé, ale už spí celou noc s uvolněnýma ručičkama.

In reply to by Theodwyn

ahoj, jo sedí ale kulí se nenutíme ji ale když ona nechce moc ležet :s: jen opřená a sem tam. jinak s tím dudanem to je to samé z pusy do ruky a já ji to dávám a pořád dokola poooořáááááááád :s:

In reply to by ifka2

Přesně tak, udržet je v klidu, když zjistili kolik je dalších možností je nemožné :)
Kája už se na jednu stranu přetáčí na bříško, ale nějak neošéfoval ručičky, tak vždycky leží jak lachtan a vzteká se :s:

Ahojky,mi malou zavinovali do plenky ještě v 5 měsících.Zítra má 6 a už spí jak má.Nechej tomu čas.Je jí tak lepší.

a tak ji jeste nech. Dva tri tydny a pak zkus znova vyndat jednu ruku. Proste potrebuje trochu vic casu, no. Hlavne, ze hezky spinka :)

In reply to by lenkasimca

no pravě že hezky nespinká, budí se plačtivě ale ne jen na jídlo, prostě jen tak a usne když si ji vemu kj sobě, jasně že ji dám čas, mně jde jen o to že mi už v zavinovačce přijde nespokokojená, jako by ji to vadilo, ale bez zavinutí to nejde

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky