Magnezko a malinovník

29.12.2008

Ahoj holky ...potřebuju poradit, byla jsem 17.12. na kontrole, ale zapomněla jsem se optat, jestli to tak opravdu je. Dneska jsme začali 35+1, tedy 36tt a ještě včera jsem si vzala magnezko 2x1tbl, které jsem užívala od nějakého 20tt pro trvdnutí bříška, někde jsem ale vyčetla že se má brát jen do 35tt, pak že by blokoval porod ..naopak s malinovníkem že se má začít od ukončeného ..a teď nevím 35tt a nebo 36tt, nebo kdy? děkuju

Kliknutím vložíte smajlíky:

se pije od 36t 1denne, 37t 2.x 38t 2-3x ma prijemnou chut, ja jsem ho pila i na porodnim sale vzala jsem si sebou do termosky caji.

Ahojky! :a:
Jsem teprve ve 32. týdnu, nemám zatím (díky Bohu) žádné problémi. :k: CS mám stále 0. :\x: Slyšela jsem něco o maliníku, ale nevím přesně, co je to a kde ho sehnat. :? Zda ho můžu užívat a na co je vlastně dobrý. Vím, že jsou to asi hloupé otázky... většina z vás to ví... jsem trošinku "pozadu". :///: Mohli by jste mi poradit? :) Snažím se dělat všechno dobré pro mimi... chodím na těhu plavání a cvičení... a ten maliník by měl pomoci při porodu... nebo jak je to? :? Děkuji za odpovědi. :c:

pomohl me u porodu,prenasela jsem a diky tomu ze jsem ho pila jsem mela cirou plodovou vodu,nemela jsem ani tak silne bolesti porod trval skoro 11h. nakonec museli udelat cisar potom jsem ani moc nekrvacela v 6 nedeli,krasne jsem se zahojila.

Tak já měla Magnézko do 35 tt pak už ne (děloha je po něm prý líná..), maliník piju od 35 tt 2x denně. A jestli to pomáhá? Asi ne, už skoro dva týdny přenáším..

Ahoj, tak já jsem měla magnezko od 18+3 týdne a také jsem se zapoměla doktora zeptat, tak jsem ho prostě přestala brát v 35+4 když jsem šla na kontrolu a od 35+5 jsem začala pít maliník. Na další kontrole mi doktor řekl, že mám magnezko přestat užívat (tedy ukončit tím 37 týden). Vypadalo to na předčasný porod a dnes jsem 38+1 a je ticho po pěšině. Břicho mi vůbec netvrdne, a maliník - takové placebo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka