plac, vztek, rev

29.12.2008

dobry vecer holciny: Nemuzete mi prosim nekdo poradit?! Mam mesicni holcicku a uz pres 14 dni bojujem! Moje Nathalka pravidelne Vecer co vecer breci (bez slzicek) rve, vzteka se a treba tri hodiny je k neutiseni :r: zacalo to vzdy po koupani a tak jsem si myslela, ze to koupani ji vzdycky nejak nabudi a proto jsem zkusila koupat misto vecer rano, ale bohuzel koupanim to nebude :? Prdiky nas netrapi, je napapana, prebalena a presto se tak vzteka! Netusite nekdo cim to muze byt? Nebo aspon poradit co mam jeste vyzkouset? :§)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, měla jsem taky problém s Davídkem. Nechápala jsem, co mu je, proč pořád kňourá a pak mi došlo, že je přetaženej a chce spinkat, ale potřebuje s tím pomoct. Asi to některé maminy zavrhnou, ale 100% funguje prso. Máme takové pravidlo, že po koupání zalehnu s Dadíkem do pelechu, dám prso a krásně se uspí, vyžaduje to pouze na noc. Jinka nepomůžu, to je má zkušenost. Držím palečkyPa Venda

protože jim chybí kontakt s maminkou celodenní, tak hupky konejšit chovat a hladit před den u sebe nosit co nejvíc ve vaku či šátku a uvidíš bude líp:-) já to nevěděla a taky mi takhle řval..oni maj do konce třetího měsíce tzv. čtvrtý trimestr a psychicky nejsou ještě zralé být mimo dělohu a některé děti jsou citlivější apak vyváděj a hlavně zavinovat aby usínaly klidné a v teple oni ještě neumí koordinovat pohyby rukou a nohou a tak mácháním se můžou tak rozrušit až nebudou moc spát a budou plakat.jerabina

martinko mi mame to same. male je 14dni a placeme a placeme. vyzkouseli jsme plno. masaze a koupani v kybliku a fenykl a mala place stejne. trha mi to srdicko kdyz place, ale uz nevim co s tim. u nas to neni ale jenom vecer. je to nepravidelne. jednou rano jednou vecer jednou cely den :00: ale uz nevim co s ni. takze jsem moc zvedava co tu bude za rady abych mohla taky nazbyrat inspirace a vyzjouset zase neco noveho a snad nam to pomuze :dance:

takhle male rozhodne ne..
urcite ji neco trapi,..prdiky nemusis poznat..vis co pomohlo nam? sabik kapky a hned po koupeli ji dat prokopat na brisko..a udelat masaz zadicek..
zlepsio se to o moc..ted nam je 7esicu a mala usinala kolem 23h az..byla k neutahani..tedka ji hned udundam po koupeli..a pokud se vzbudi tak uz ji nevyndavam z pelechu ale udundam snadno a rychlejc...nez aby se zase uplne vzbudila..a sinka,,u me..pak ji prenesu..a pokud rve i v noci teda knoura ona nerve...tak si ji beru k sobe..to jen takova ma zkusenost..papa :'zz):

A jsi si jistá, že nejde o prdíky? Naší dcerku to také trápilo- mám pocit, jestli jsi nebyla někdy večer u nás doma:-))
Zkusili jsme kapičky Sab simplex( v lékárně) a ono to pomohlo! Přes to její plakání se ani nedalo poznat, že jde o bolení bříška. Kapičky dáváme před večerním kojením a už nám večer tak neřve. Také jsme si mysleli, že se vzteká a ji chudinku jen bolelo bříško!

Ahoj, u nás to bylo hodně podobné. Někde jsem četla, že miminka si takzvaně rekapitulují celý den a jsou z toho rozrušení...Nicméně nám hodně pomohly masáže před koupáním, vykoupat, napapat a hned do postýlky... :) Tak hodně štěstí. Klára

Rychle zkus sehnat knížku "Nejšťastnější miminko v okolí" je tam spoustu fíglů na ubrečená miminka a dost logicky vysvětlené, proč vlastně brečí... :a:

In reply to by mamu007

dudlík uz vubec nechce :? je to potvurka! Nekde jsem cetla ze kdyz takhle miminka placou tak je to tim ze ze sebe musi vydat nahromadenou energii! Tak nevim jestli to muze byt i tim?

tak jí zkus pořádně zabalit,třeba do zavinovačky,ale pevně at nemůže hýbat ručičkami,já to Verunce dělala protože taky hodně plakala,ale po tomhle se vždy zklidnila.

In reply to by Martinka07

ahojky..mala taky rvala,skoro porad vecer,ale nastesti ne v kuse,takze jsem ji utisila,treba jsem ji pevne chytla rucicky,ze zacatku bude rvat ,ale po chvili se uklidni,skus trebe hermankovy caj...ja davala ze zacatku fenykel a sab simblex,pak mi doslo oboji a mela jsem klid tak za den-dva,tak si myslim,ze to bylo tim!!!!!akurat jsem davala hermankovy caj,tedka v lekarne nemeli hermanek, tak jsem koupila fenykel a preventivne jsem ji chtela dat i kapky.protoze nekdy hur tlacila a mam to tady dnes znova,furt brecela a zrovna jsem ji dala spat...uz se tych kapek a caju ani nedotknu...radsi!!!!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky