čípek

29.12.2008

Ahoj budoucí maminky tak dneska jsem byla na kontrole,setřiška mi změřila tlak vyšetřila moč včechno OK.Tak jsem se radovala,jak se mám.No a pak jsem vešla do ordinace a doktor mi řekl,že mám zkrácený čípek a mám ležet. :\\: .Moje kamarádka od 30týdne zkončila v nemocnici a musela ležet až dokonce.Tak mám strach,že mě to taky čeká. :\\: Máte nákou zkušenost s ležením,jestli to vůbec pomáhá?Ležím dneska celej den a bolí mě tak akorát záda. :-g(

Kliknutím vložíte smajlíky:

já ležela od 26tt do 36tt. Bolelo mě všechno, ale díky notebooku jsem vydržela!! Přeji ti, abys nemusela do nemocnice (já podepisovala jeden papír za druhým, všude bylo napsáno, poučena, možné následky zná). Pokud by to bylo asi neúnosné tak se se mnou nebaví vůbec. :a:

Já ležela od 27 do 37tt v nemocnici a to je teprve opruz. Bez televize, jen s návštěvami ob den a hlavou dolů :( Vstát jsem mohla jen na záchod a sprchu. Ocitla jsem se tam bez varování taky ze zkráceným čípkem a tvrdnutím bříška. Kdyby týden nebo dva před tím dr. řekl, že mám ležet jinak půjdu do nemocnice, možná bych tam neskončila, ale kdo ví i tam se mi nález zhoršoval. Chce to pevné nervy a nemyslet na sebe, ale na miminko. To mě hodně drželo nad vodou a pomohlo mi to ustát a taky to, že jsem si řekla už budu ležet jen 5, 4, 3 týdny max. do 36tt. (odpočítavala jsem si to a uteklo to).
Určitě mi to pomohlo, protože jak mě pustili s tím, že nemusím jen ležet, že teď už se může narodit, za pár dní byl na světě ;)

já ležela od 26tt. Taky se mi zkracoval čípek. I jsem musela v nemocnici v rizikovce podepsat, že jsem poučena o možných rizikách......... Ve 36tt jsem "skákala" radostí, protože mi dovalili vstát! Lhala bych, kdybych ti tady psala, že to bylo příjemné... nebylo. Fungovala jsem z gauče, měnila boky a trpěla se zády. Ještě, že někdo vynalezl notebook a internet-to mě zachraňovalo. Malej se naridil v 38tt císařem. :a:

Já ležela skoro 3 měsíce, protože mi hodně tvrdlo břicho a asi tak ve 26 tt to přešlo. Teď jsem ve 36 tt relativně v pohodě a mám CS 4. Lhala bych, kdybych tvrdila, že to není vopruz. Jediný co mě zachraňovalo byl notebook v posteli s připojením na internet. Tak držím palce ať jsi v pohodě :a:

Ahoj, to si piš, že je tady tolik zkracujících se čípků to bys koukala. Já jsem musela ležet kvůli zkrácenému čípku od 19. týdne do konce 36. týdne. Pořád mě strašili předčasným porodem, chodila jsem jen na kontroly - každý týden. Naštěstí jsem nemusela v nemocnici. Ale i tak to byl záhul. V 36. týdnu mi doktor řekl, že už to bude ať ještě tak 14 dní vydržím. No a dnes jsem 38+1 týden a rozhodně to teda na porod nevypadá! Takže to ležení určitě pomáhá.
Jen lež a odpočívej, čípek může trochu dorůst.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka