Prenaseni

29.12.2008

Holky chtela jsem se zeptat od ktereho tydne se jedna o prenaseni?A jak se to dela kdyz se musi mimisek vyvolat?Dekuji za odpoved :h:

Ahoj holky,tak jsem dneska byla na monitoru a ani tuk.To se jeste mala nechtela nechat natocit :) Tak jsem si polezela nakonec hodinku.A pak to vypadalo ze si me v nemocnici nechaji na noc.No nakonec se mala rozjela :c: Pak prohlidka:no a asi nas to vyvolani nemine jsem 39+6tt.Dr.rikal ze se ji ven vubec jeste nechce no neni se cemu divit vzdyt ji tam nic nechyby,ze.Ale jak si procitam vase clanky tak to asi bude v pohode pripada mi to teda aspon rychle :) az na ty vetsi bolesti.V patek jdu na dalsi kontrolu.Mala ma uz 3,70kg asi to bude macicek :cc): No a v pondeli dalsi kontrola a to si nas tam uz mozna nechaji.Jo a termin mame 31.12 takze nic.Koazdopadne se uz nemuzem dockat tak zatim pa

a jelikož se počítá norma +- 14 dnů, tak začátek normálního porodu může začít v 38 tt a nejpozději bys měla porodit do 42+0! Tak ať je to krátké a vytoužené mimi zdravé a má se k světu! :q:

ahojky....mne ho vyvolavaly ve 41+5.prvni den mi dali oxytocin ,mela jsem male kontrakce a hned rano mi dali tabletu a rozjelo se to hned za 2 hod se mala narodila,byla to rychlovka,ale ty bolesti? uz nechci nikdy zazit...byly strasne :§) mela jsem jich cele 2 hod po 1-2 minutach...

Ahojda, tak já jsem nastoupila do nemocnice na vyvolání, když jsem byla 40+6. Protože jsem ještě neměla ani na milimetr otevřené děložní hrdlo, tak mi ráno šupli jednu tabletu. Asi po třech hodinách jsem začala mírně špinit a v poledne mi šupli druhou s tím, že ten den už mi další dát nemůžou a že se uvidí. Takže jsem ležela na pokoji, koukala na telku a stále jenom špinila. V 17.00 mě ještě doktor prohlídl a pokusil se mi udělat Hamiltona, ale protože jsem stále nebyla ještě dostatečně otevřená, tak to byl prej jen takovej "PředHamilton". No a v noci mě začalo trošku pobolívat břicho v pravidelnejch intervalech. Ráno v půl osmé přišel další doktor a řekl, že už jsem ready a že půjdeme na porodní sál a píchnou mi vodu. Pak si to ale rozmyslel a šupl mi ještě jednu tabletu a do půl hodiny se začaly dít věci! Kontrakce jak blázen. Asi za 40 minut jsem byla otevřená na 10 cm a mohla jsem tlačit a za dalších 20 minut byl Adámek na světě. Takže já si na vyvolávanej porod stěžovat nemůžu. Sice jsme se loudali, ale pak bylo za hoďku po všem :-)

Přenášíš po 40 týdnu, já rodila 41+3:O vyvolávaly mi ho porod tabletou,a rozjelo se mi to vcelku rychle,ale říkají že kontrakce jsou horsi nez přirozeně :( ale nevím,nemohu to posoudit! ://: a kapačkama ti snad také rozjedou porod!Ale ty my daly jako první a vubec nezabýraly az po té tablete sem se rozjela a porodila za sedm hodin :a: :a:

Ahoj o přenášení se jedná, když ukončíš celý 39 tt, vlastně jakmile jsi 40+1, už se jedná o přenášení :00: Porod se vyvolává obvykle mezi 10-14 dnem po termínu a je to tak, že tě ubytujou v nemocnici a zavedou tabletku, čeká se asi 2-3 hodiny a když nic zavedou druhou a pak se to obvykle rozjede :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky