nejlevnejsi obleceni na miminka

29.12.2008

ahojte vsechny budouci maminky chtela bych vam jen poradit hodne jsem litala a zjistovala ceny obleceni atd. a jedno vim jiste obchod tesco(myslim normalne hypermarket s potravinami atd.)(ne butiky kolem) nabizi nejlevnejsi dupacky,kabatky,bodicka,vanicky,flasky,latkove pleny ks 20kc no proste vse a jeste obcas tam daj slevu 30%-70%a to pak koupite treba 7bodicek za 95kc tak jako ja,3dupacek za 190kc atd. a ne neake skarede ale prave ze za ty penize docela luxusni.obchody jako chicco atd.chcou jen na tehulkach vydelavat fuj to je hnus....nemyslim si ze co je drahe je nejlepsi,to je jen muj nazor to miminko to ma stejne jen na par dni a mu je to uplne jedno v cem je, hlavne ze je spokojeny on nepozna znacku...a mim ochodem kdysi zeny rodily v lese nebo na polich a nemeli vubec nic z dnesnich vymozenosti a meli krasne a zdrave deti a hlavne slusne vychovane.mejte se pekne :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Myslíš značku Cherokee?Já tam hodně nakupuju a mají nádherné a kvalitní a levné věci.Bodyčka se nevytahujou jsou pevná.A mají krásné motivy a hezké barvy,nemám ráda křiklavé barvy na dětech.A jestly můžu ještě doporučit,tak není drahé ani CA,ale je pravda že ta kvalita už není taková,ale mají hezké svetříky,bodýčka levná,ale už ta látka není ono.

In reply to by Mihule

ano myslim cherokee, ja tam fakt vzdycky sezenu super veci tak jsem jen chtela poradit protoze jsou ty vecicky fakt hezke i barvy a material.ono to potesi kdyz sezenu neco levneho na mimi a muzu mu toho nakoupi vice.tak se zetim mej hezky

Mě se už také poštěstilo narazit tam na slevy .... a přinesli jsme si domů mimo jiné i krásné prťácké manžestráčky na mimčo na 80 Kč :\x: ....to se prostě nedalo nekoupit :!k:

oblečky z tesca značka cheroke doporučuji..kupuji je malýmu a jsou super,nepouští barvu,nesráží se,a jsou levné..Já hlupák jsem si nakoupila drahý dupačky a pak jsem žasla jaký se dá sehnat pěkný a levný oblečení :s: :a:

Ahoj tak mi bohužel Tesco v okolí nemáme, ale je pravda, že se taky dost koukám na ceny. A taky je fakt, že neplatí vysoká cena=vysoká kvalita. Co si budeme povídat. I já jsem zhřešila a koupila jedno body za 190,-, ale není moc praktický, takže je spíš na památku ;) . Miminko toho potřebuje spoustu, takže jsou i jiný věci za co utrácet peníze. Jen to srovnávání s ženskejma, co rodily na polích nemám moc ráda. Zní mi to jako klišé, které se říká, jen proto aby si ženský nestěžovaly. Slýchaly ho už i naše mámy, když si pořizovaly automatku na plíny...

In reply to by plucka

ahoj ja se bohuzel setkavam na poradne ze s rozmazlenyma mamkama ktere to moc prehani tak to spis bylo mysleno na ty maminky co rikaj ,,ja byla v chiccu a sehnala super veci a jsou znackovy takove ty levne bych nikdy nekoupila,,tak na to to bylo mysleno a jeste me trosku prekvapilo jaky ksefty delaj na tehotenstvi doktori.nabidli mi 3druhy pece za 500kc za 1500kc a za 3000kc.ja odmitla vsechna vysetreni mam jen ty zakladni co musi delat ja si totiz nedokazu predstavit ze mi ve 4mesici udelaj neake testy zjisti mi ze maly neni zdravy a totalne me dojebou,dite stejne uz musim porodit a akorat trapeni a smutek pro vsechny.co se ma stat se stane......tak si myslim ze kdysi nemeli nic jen neake naslouchatko na bricho co vypadalo jako trychtyr,a bud to byl kluk nebo holka.,a bud zdrave nebo bohuzel nemocne.porodni baba a lavor s horkou vodou .....tak proc z toho delaj takovy bussnis?(nevim jak se to pise tak promin)to mi vadi...jak je na poradne neaka tehule a slysis:" a ja bych chtela jeste testy na cukry a na choresterol a ja mam porad chut na colu kterou nesmim atd.....proste ty unahnane paninky no to me vytaci..tak tak jsem to myslela....tak se nezlobte sto lidi sto nazoru a to je ten muj.....ja tehotenstvi beru tak jak je.stale pracuju,funguju normalne jen vice spim.jsem 23tt mam 8kg nahore a to taky neresim konecne se muzu poradne nacpat a nemam vycitky :) to jen tak zhruba doufam ze jsem byla pochopena tak jak jsem to myslela...jinak fotka uzasna maly je krasny tak vsem hodne stesti a zdravi v tom novem roce.ja uz se s milackem nemuzu dockat az mu dame pusinku

In reply to by iv123

Já to nebrala zle, ani proti sobě. Taky to nemám ráda, přílišné zasahování do chodu těhotenství. Mám brát magnesium proti tvrdnutí břicha (3x2tbl.) a neberu ho. Jednak mi břicho zas tak moc netrvdne a jednak věřím svým pocitům a myslím, že poznám, když už není něco, tak jak má. Čekáme druhé mimčo a tak nějak se učím "věřit si" a svému tělu.
Nekupujeme kočár za 20 000,-, jen abych se jím mohla chlubit. Miminko je krásné i v obyčejném kočárku za 6 000,-. Jsem ve 24tt a nahoře mám 9kg a je mi to fuk, nehroutím se s každým kilem navíc.
Prostě a jasně v podstatě s tebou souhlasím, jen nemám ráda srovnávání s matkami rodícími na poli. Na rozdíl od toho, porod doma by byl prima :a:

In reply to by plucka

Holky ani nevíte, jak jsem ráda, že je někdo stejného názoru jako já ... občas si tu připadám jako mimozemšťan :!k: . Zrovna tuhle jsem tu v nějaké diskuzi četla, co všechno kojící matka nemá jíst a pít, aby miminko náhodou nedostalo alergii ...... no vyšlo mi to, že nakonec asi jen pít vodu a jíst staré pečivo :!k: . je pravda, že spousta věcí - novinek, co před těmi 19 lety, kdy jsem měla své první dítko, nebylo a jsou to opravdu věci užitečné a je to pokrok .... ale ve spoustě věcí bych řekla, že zbytečně stresujou nastávající rodiče (rúzná vyšetření - novinky), jiné novinky a vymoženosti luxují řádně naše peněženky. Já jsem se taky těšila, že si po 19 letech těhotenství užiju .... a zatím to byly od začátku jen stresy a hromada vyšetření a užívat jsem si to začala až teď. A nakonec člověk stejně přemýšlí a zjistí, že když už další dítko neplánuje a nemá opravdu peněz nazbyt, tak nemá cenu kupovat nový kočárek, byť krásný .... ale že mi postačí hezký kočárek od sestry po 3letém synovci .... a že oblečky se dají opravdu pořídít hezounké za pár korun a značka na té kvalitě leckdy nehraje vůbec žádnou roli ..... atd atd. No to jsem zase chytla slovní průjem koukám :!k: .... tak se nezlobte za tu délku.

In reply to by vodnanka

si ze stejnehp nazoru je vice lidi protoze "normalni" maminka chce hlavne aby bylo vse v poradku..i kdyz ja jich moc v okoli nemam...pripada mi ze na poradnech jsou same princezny ale neberu jim to..ja budu mit kocarek z polska ten sam tady vyjde o 2500kc draz.protoze jsem z ostravy mam tu kousek a ten sam kocar...ten jsem chtela novy i obleceni...ale treba postylku mam od sousedky,perfektni autosedacku mam pres inzerat za 800kc a nova ta sama 2200kc,a prebalovaci pult mam take pres inzerat a je super...a jak uz jsem rikala nejlevnejsi nove a myslim si kvalitni obleceni je v tescu....jinak vse nej nej do noveho roku malickym v brisku a vam vsem...i budoucim tatinkum ti jsou srandovni nebo aspon ten muj furt spi.pribral 6 kg a je ze vseho tak nervozni :s: ....tak zetim ahoj

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

sem se rozesmala oni se vzdycky snazi ale nekdy bych toho sveho zabila a o nakupech nemluvim na vanoce atd jsem mela nervy a taky si to pekne sezral to uz jsem mu od plic rekla co si myslim ale jinak je fajn ja hodne premyslela jestli si miminko nechat a prisla jsem na to ze to je jedno ja uz bych stejne jineho chlapa nechtela to je furt dokola to same jen nekdy se trosku jeden od druheho lisi ale jinak vsechno stejne :n: :P :) :///: :a: nic ve zlem sveho muze miluju a nejvic jak si povida s briskem to je sranda a roztomile...tak zatim

In reply to by plucka

ja vim ze si to nemyslela zle a myslim ze si me i pochopila.ja cekam prvni dite tak jsem docela v soku jak na tom tehotenstvi vydelavaj.jsme ve stejnem tydnu plus minus.ja mam termin 11.5.2009 a uz se tesim ale i bojim.ja mam zase malo cervenych krvinek a misto tabletek bastim porad spenat brokolici a sem tam si dam cervene vinko tak max.3dc zadne tabletky nechci proste mi bere vice zeleza tak nebudu panikarit mam mit kolem 150000 a mam 98000.to nic neni svagrova mela 60000a ma uz velke dve krasne a zdrave dcery...ja se spise bojim siti,hojeni hrazdy atd...a jestli to zvladnu nemam maminku ktera by mi pomahala a vse rikala takze se vsude ptam je mi 25let a pritel ma 41let.ale odhlidane mam spoustu a deti miluju ale tak male a jeste moje to je novinka :s: ...drzim ti palce s tim tvrdnutim a at je vse v pohode kdybych nahodou nevedela co a jak uz vim kde napisu tahle stranka je super.... :a: a ten porod doma by nebyl spatny na strance youtube.com je plno porodu a v usa nebo kde oni normalne rodi doma daj si deky do oken nebo zavesy a kolem bazenku ktery si daj do obyvaku lita starsi sourozenec a normalne rodi je to maras koukni na to.....zatim

In reply to by iv123

Je to pravda, že se snažej vydělávat i na těhulkách. Zatím to naštěstí není pravidlo a já si nehodlám "připlácet" za něco, na co mám nárok. Pár holek tady psalo, že si připlácej dokonce i to, že je dr. vezme, kdy potřebujou ony (když jim není dobře!).
Je to tady fajn a těhulka se dozví spoustu zajímavých věcí od výbavičky až po zkratky v průkazce.
Po mým prvním porodu, kterej byl pohodovej, rychlej a bez komplikací jsem si řekla, že bych to doma zvládla taky, ale netroufám si. I když popisy domácích porodů jsou hrozně dojemný. Taky ti budu držet palce, ať jde všechno hladce a na jaře se dočkáš zdravého, krásného miminka :a:

Ahoj,tak koukám že máš stejnou zkušenos.Byla sem tam teď 2x a pokaždé sem odjela obtěškána věcmi :s: Mam toho spoustu a ty ceny sou fakt super a je to opravdu hezké oblečení.Určo se tam ještě kouknu co budou mít novýho.

In reply to by lidushka

maj tam pokazde neco ja uz se radci nekdy vyhnu tem ulickam protoze mi prijde ze uz mam toho az moc....a jsou fakt peknoucke a myslim ze miminka nevi a neresi jestli maji na nohach nike za 2000kc nebo normalni boticky treba za 300kc je to sice krasne ty znackove ale ty penize za to nedam...koupila jsem i periny do postylky se 70% slevou takze za neakych 104kc super.a je to uplne ta sama sada co maj v chiccu za 560kc.to je rozdil velky protoze na cele detske vybavicce clovek usetri i par tisicu...a to se pak bude hodit na vylety s malym atd...tak zatim se mejte fajn

In reply to by iv123

Ahojky, no já tam zrovna včera a předevčírem nakoupila ve slevách šatečky, zimní botečky,dvě dečky a od ježíčka mám naděleno asi pět kompletků. jsem z těch oblečků fakt nadšená a už se nemohu dočkat až je mimískovi v květnu obleču :girl: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky