sunar, divná barva

29.12.2008

ahojky, tak jsem měla koupenej sunar pro 6ti měsíční ve velký krabici 600g, a včera jsem byla koupit další, jelikož měli jen malý 300gramovky, tak jsem si vzala ty, no a co dneska nevidím :? ten sunar z větší krabice je světlej a ten z tý malý je krásně žluťoučkej - takhle žlutej byl pro 4měsíční :? ještě jsem se 20x koukala jestli mám ten správnej, a mám. Taky jste měly 2 barvy sunaru stejnýho druhu :? jsem z toho mimo - i líp chutná ten žlutší, tamten je takovej jalovej

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jééé tak to je teda něco, já na složení nekoukala :? ale našemu ten světlej asi moc nechutnal, i se po něm budil :? tak dík :one: :one: :one:

jéé, když jsme u těch sunarů, mám prďolku pět měsíců, kojím a už dávám v poledne na ochutnání brambor, mrkev atd. Chtěla bych někdy dávat sunar. Doprovázim starší děti na kroužky a potřebuju být často mimi domov, zatím jsem brávala malého sebou, ale dost mu to nabourává režim a musím vždy ne děti čekat a čim je prďolka starší tím hůř to snáší. No ale k věci, jak dlouho můžu mít doma otevřený sunar? Některá ta mlíčka se musí spotřebovat docela rychle po otevření a to já bych určitě nestihla a to je pak škoda. Na sunaru jsem to nenašla napsané, tak si myslím, že doba spotřeby je stejná i po otevření. Poraďte.

Já jsem byla nucena přestat kojit - mám totiž zánět trojklannýho nervu - beru silné prášky, tak jsem taky najeli na sunar plus od ukončeného 4 měsíce. Malé je sice skoro 10 měs., ale tento ji chutná, hladová po něm není, tak budu kupovat jen tenhle. U první jsem to taky dělala tak. Bohužel ale ti neporadím, jestli každý sunar má jinou barvu :?

In reply to by Kačula

ahojky, no mě taky přišlo že po tom 4.měsíčním je malej víc sytej jak po tom 6ti. Připadá mi jako když do něho zapoměli něco dát :? a dneska vypil jen 150ml toho novýho 6ti a zatím spí :'zz): tak jsem na to zvědavá :00: Hlavně že tvojí malej chutná a sytí :one: :one:

In reply to by Kačula

no to jsem si taky předtím myslela, ale dneska mě právě zarazila ta barva, takže tamten světlej pro 6ti byl určo nějakej vadnej :? malej moc nespal, jsem zvědavá na dnešek :///: :'zz): :'zz): :!k: sakra vítr v peněžence :00: :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka