uspavani v naruci je konec!

29.12.2008

holky, tak doufam ze to uz nebude jinak ale uz jsme se s pritelem na.... a po 4mesicnim uspavanim v naruci a nachozenych kilometru jsme rekli stop! Ona totis ta nase ulicnice uz je pekelne vztekla i v naruci tak jsme ji nechali fakt vyrvat ale to byl hysterak a pustili ji kremilka a chvilku se uklidnila a je najedou ticho. Mrknu do loznice a vrti se ale ma zavrene oci takze to je na dobre ceste. Takze snaaad uz to pujde i kdyz s krikem ale pujde. Usinaji vase deti snad v klidu? Tak Maminky deti s kteryma chodite pred spanim kilometry po byte, nezoufejte a zkousejte :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj holky, tak to znám taky..Matesovi jsou skoro 2 měsíce a přes den je zlatej, ale večer? Vykoupu ho, dám mu najíst, odkrkne a do postýlky..no a pak to začne..Jenže přesně, nemám to srdce ho tam nechat..Je fakt, že někdy se jen tak povstekává, ale většinou to přejde v hysterák a já se hlavně bojim aby se nějak nedusil (protože to už se mi stalo) nebo aby se mu něco nestalo..Třeba teď 4 dny za sebou sem ho šupla do postýlky a usnul, ale včera do 11 jen řval..Nejhorší je, že přítel by ho nechal a já tam pořád chodim, tak se i kvůli tomu hádáme..

Ahojky, tak té naší cácorce bude 6m. Po návratu z porodnice dostávala večer záchvaty pláče, tak jsem svazovali do zavinovačky a houpali na míči. Neměla bych to srdce nechat řvát týdenní miminko. Jenomže týdny utíkali, pořád jsem byla slaboch a tak houpáme ještě dnes. Někdy usne u flašky )do 4m jsem kojila, tak to u prsa), někdy stačí zavonout, někdy jen sednout na míč, jindy pohoupat a někdy skáčem až do stropu.
Už jsem se přemlouvala, že ji necháme vyplakat, protože už nezvládám, ale teď jí zase rostou zoubky, tak se mi ji nechce ještě dál trápit...
Tak nevím...je mi jí fakt líto, úplně zčervená a křičí, že potom z toho kašle, jak jí vyschne v krku, taky to máte tak hrozný...?

In reply to by jane.sed

ahoj Jani, taky to máme takové...je to šílené já už z ní nemůžu...předevčírem jsem hrdinksky napsala na stránky jak se to všechno změnilo a je to super že usla poprvé sama v postýlce a pod a prrrd! včera předvedla takový masakr , řvala do desítí hodin ale řvala jak tur, nevím jestli to není z kaše zkusila jsem na noc od hami tu obilnou tak ji to možná nesedí a má ¨ po tom neskutečný hlad , ale řeknu ti normálnš já už to nedávám, všechno mně bolí, začíná nás už i tím vysilovat, fort se chce nosit sama ani ránu, přes den je super vážně milionová holčička ale večer se mi zní chce umřít.. jsem nevyspaná a prostě zatínám čím dál víc zuby...

Naší VIktorce jsou 3 měsíce a asi od měsíce usíná v postýlce. Jenom tam sedím u ní a dávám jí dudlika když vypadne. Někdy usne hned a někdy si taky pobrečí. Když hodně brečí, tak jí kápnu na dudlíka kapky proti prdíkům a pak se uklidní.

ahojky ja tohle znam od syna hodinu sem ho houpala spal 3 minuty a znovu rval pak hodinu houpala mama to sami a dotretice segra proste hruza no a u dcery sme si taky rekli hned od zacatku ze tohle uz ne a hned sme ji nechli ze zacatku vyrvat a pak usinala najednou sama bez uspavani :s: :a:

Malá má 2,5 měsíce a taky uspáváme v náručí. Vždy ji dám do postýlky a jak začne řvát, tak si říkám, že tam nepůjdu. Ale zatím jsem to nevydržela, je mi jí líto :)

In reply to by pavlinka.z

ja to tak nevdrzela pokazde , ani dneska malem ne ale to uz se neda je tezka a vzteka se i v naruci. Nemam to srdce a verim ti, nase princezna se az zalyka v zachvatech tak stojim prilepena u dveri a poslouchama a jakmile stichne hned tam letim ale da se to..staci ji nechat poradne unavit a pak vazne asi usne...i kdyz to je dnes poprve a muze to byt zitra to same tak jsem rada...zas nejaky pokrok :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky