Máme pulčíky :-)

29.12.2008

Jak říká tatínek, slavíme pulčíky = naší Barunce je dnes půl roku :-) Připadá mi to jako pár dní, co jsem jí prvně držela v náručí, a ona už se staví, snaží se lézt a pije z hrnečku jak velká...to se jí náramně líbí, čaj z flašky neveme, jen z hrnku, jako maminka :-) Na půlroční kontrolu jdeme až po Novém roce, takže se míry dozvíme později. Zatím přikládám pár vánočních foteček :-)

a chci ti pochválit fotečky moc vám to sluší jste sympatická rodinka:-) a koukám že barunce se taky líbil balící papír :s: u nás ani dárky nezaujaly jako on....jerabina

Cauky Zizalko, :a:
sem uz na odletu, tak posilam aspon rychlogratulaci:
Vasi Barunce prejeme k "pulcikum" JEN TO NEJ - hlavne co nejvice zdravicka a pohody. :k:
(a leti to teda fakt desne - my uz mame 8,5 mes. a na to, jak vypada male miminko se uz nemuzu ani rovzpomenout! :00: tak jedine poridit dalsi - pro pripomenuti .... :q: :s: )
SHARANE+LUCINKA

Věroušek

Teeeeeeeeda to to leti :00: Prejeme Barunce moc stesticka ale hlavne zdravicka :h: Je to krasna sikovna princezna :girl:

Ahoj Žížalko :a:
Moc gratulujeme Barunce k půlročninám a přejeme hlavně zdravíčko :k: Barunka je moooc šikovná princeznička :girl: Umí už tolik věcí :qu: Naší lenošce se teď nic nového dělat nechce :n: chce jen sedět, ale musíme jí podpírat, jinak se kácí k zemi :s:
Fotečky jsou úžasný, moc vám to na nich všem sluší :qu:

In reply to by Ricky

AHoj Ricky, to té naší se právě už sedět nechce, je to asi strašná nuda, furt by stála, to pakčumí jako starostka a je strašně důležitá :-) Barča taky nesedí sama, sílu na to má, ale ta stabilita jí dělá trochu problém, myslím si, že bude dřív sama stát, než sedět. nohy má strašně silný. To zdravíčko by se hodilo, už týden frká :-(

In reply to by zizalka19

My máme zatím paní starostovou, když sedí :s: Zjistila, že je to strašně moc príma, protože má rozhled, zahodí hračku daleko a podá si všechno, co má v dosahu :s: Ale musíme jí jistit, ta stabilita, to je věc :s: naštěstí se svým občasným pádům směje a má z nich legrandu :qu: Ale stát se ještě nepokouší, teď chce přijít na kloub lezení - zvedá zadek a šoupe nohama a strašně se u toho vzteká, protože předek jí nechce nějak poslouchat :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka