asi to stihnu v prosinci

29.12.2008

Ahoj ,tak jsem byla od rána do půl druhé v nemocnici,takovejch lidí no hrůza.Tak už nemám skoro vůbec jíst,protože mi na ultrazvuku ukázali,že má 3399g a to jsem 37+2 a odpovídá to tak 38+6,ale jinak dobrý,jen že se mu na ultrazvuku zdálo,že má zakřivený nožičky,tak mě zas potěšili,ale že to může být jen polohou jak už se do břicha nevejde.Tak doufám,že ta moje princezna bude zdravá,hlavně si přeju rodit,co nejdřív,aby už nenabrala i paní doktorka to řikala atˇ jim opravdu jen málo,ještě nejsem otevřená,ale od rána,mam kontrakce po 5 po 8 minutách a před chvílí jsme dojeli domů a na vložce mám špinění,ale to může být z prohlídky,hlavně mě to tvrdnutí začíná a bolí mě v podbřišku a svědí mě břicho asi dva dny,tak mě udělali jaterní testy a zítra si mám zavolat a prý jestli budou špatný tak musím hned do nemocnice a že by mě porod vyvolají,že by to málé mohlo ublížit ty jatra jestli se něco děje.Tak se modlím atˇ to je v pořádku a porodím bez nějakýho stresu a hlavně nějakejch komplikací nebo nemocí,jen mě vystresovali.Hlavně jsem zvědavá,kdy to přijde.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj. Tak drzim palecky at ti to vse dobre dopadne a jste v poradku. Kamaradce rikali cele tehu, ze malej ma kratke nozicky a ze je to spatne a malemu uz je mesic a je to krasne a zdrave miminko.Ja jsem dnes 37+2 a taky jsem byla na kontrole. Monitor sice zaznamenal nejake kontrakce, ale to je vse. Nic se nezmenilo. Mam termin 17.1. a klidne uz bych sla rodit. Dneska to odpoledne chvili vypadalo, ze se mozna neco zacina dit, ale ted je klid. Schvalne jsem dnes uklidila, nakoupila a i jsem vyluxovala, ale proste se te nasi potvurce ven nechce.

Ahoj
Myslím že je jedno kdy porodíš,ale hlavně aby jste byli ty i mimnko v pořádku.Neboj všechno dopadne dobře.Tak zatim ahoj a držim palce :a:

Ahoj, teda já jsem o týden výš jak ty 38+1 na kontrolu jdu zítra, tak uvidím, ale u mě se nic neděje.
Ty máš teda zprávičky, ať je vše v pohodě! Držím palce.

In reply to by Romanca

Jenže já mám těhu cukrovku sice skoro nic mi pokaždé nenaměřiíli,ale mám ji a těchto posledních 14dní jsem neodolala a zobala no čuně,blbka ne moc,ale jo.A chudinka majinka mi za tech 14dní vyrostla o půl kila.Jak mě bolí ten podbřišek au,au.Zítra ty jaterní testy dopoledne,tak se modlím,aby to bylo v pořádku,ale před 14dny byli v pořádku tak v to doufám.Jinak dnes na monitoru jsem měla těch 120 až 150 a u málé jsem to měla 15 až 90 nejprve po 7minutách pak po 5min.Tak nevím a dnes celý den mě tvrdne břicho,tak uvidím jak dlouho vydržím,ale bolí to

In reply to by mikinka

aha, tak to jo. No jáza ten týden jsem přibrala 2 kg. co týden 4 dny. Ale myslím, že to mám i vodou, protože jsem oteklá.
No vidíš, třeba fakt bude chtít na svět. Já nemám na spodní čáře - stahy - nic. Prostě se nic neděje. Tak odpočívej a necpi se.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka