DUBEN kolik ste už přibraly??

29.12.2008

Ahojky holky, tak přiznejte míry ;)
ja začnu
Těhotná 26tt :cc): ,87 kilo :hu: a 114 cm v pase :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já začínala na 72kg a 65cm v pase. Teď mám 76kg, ale v pase 104cm. Připomínám velrybu a to jsem teprve ve 24 týdnu. Doufám, že alespoň ta váha se nějak zvádne.

Ahoj holky, jsem tu nějak nová, ale moc jsem toho zatim nepribrala. Zacinala jsem na 71 kg, pak jsem 3kg zhubla a ted jsem se vazila naposledy na stedry den a to jsem mela uz tech 72kg, doma vahu nemam takze v pondeli u Dr. uvidim. Mylim ze by to mohlo o 2 kilca jeste vylezt. No a v pase rovných 100 cm. Tak nevim .... :s:

Ahojky jsem ve 25 tt a dnesni vaha je 84,5kg, zacinala sem na 79kg, takze 5,5kg.U prvni dcerky sem zacinala na 62kg a pribrala 12kg, a to mela mala 4 kila.Tak doufam ze to tedka nebude vice. :!k: Uz tedka si pripadam jako vorvan.

Ahojky jsem 26tt.a od samého začátku mám nahoře asi 12kg,takže mám teď 73kg.a už mi doktorka dala do průkazky vykřičník,docela mě to ale překvapilo,říkala,že za celé těhu se má přibrat max.10kg,ale to mě připadá jako hloupost ne???Moje mámka přibrala snad 20kg co říkala.Když to nejde nejíst,pořád je hlad!A teď o Vánocích.....to cukroví atd.Jaký na to máte názor vy?Je to tak těžké.NAvíc mě za celé těhu nebylo ani zle,jako ostatním,také to je tím.Chuťe ale žádné nemám,jím všechno.Máte některá chutě??

holki moje pridavam se se k vam :D jsem v 34tt zacinala jsem na 86 kg a doted jsem pribrala 12kg :§) pripadam si jako koule pomalu se ani nehnu,vsechno me boli....ruce a nohy otikaji jako :pig: ..........ale i presto vsechno jsem docela rada ze si muzu dat cokoliv na co mam chut :hu: :hu: :hu: .......... jsem tehotna tak musim jist za dva :hu: :hu: protoze jsem se v jidle vzdycky omezovala......matka mi furt pripominala jak jsem tlusta at jim malo.....a ted me naopak do toho jidla nuti :a\|: :a\|: :a: :a:

tak ja jsem 25.tt a mam nahore uz 8kg!!!takze jsem se uz vzdala puvodniho snu-nabrat za cele tehu max.10kg :r: ...budu rada, kdyz budu mit tech 15kg navrch u porodu :00: bleee, budu jak koule!uz ted na mne neni pekny pohled-zacinala jsem na 72kg(to uz jsem mela vypraseny 3kg a zaboha je nemohla shodit, pak otehu) a ted mam kulatych 80kg!kocicanda :s:

ahojky.tak já jsem 23+5 a mám nahoře 3,5kg.Před otěhotněním jsem měla 62kg,pak jsem zhubla na 60 a teď mám těch 63,5kg.Přes bříško mám těch 99-100cm.

tak to mám zase nahoře to kilčo, takže zase 10 kg nahoře a jsem 24+0. Né že bych se tím stresovala, ale není mi jedno kolik naberu, už jen ty rizika s tím spojený, chtěla bych těch 15 kg max. 20 kg, víc nechci. Taky nejsem zastáncem toho, že se má jíst za dva i když tak většinou jím :-), ale prostě neříkám si, jsem těhotná můžu jíst, to zase ne. Ale to je opravdu každého věc, nechci se pak chytat za hlavu, že mám 10 kgnahoře a nejdou dát za boha dolu, mimi si vezme co potřebuje, zbytek zůstane mně. A to nemluvím o tom, že pak jsou všude strie, když se nadměrně a rychle přibírá. Holky opatrujte se a doufám, že mě neukamenujete, prostě můj názor. Ale papejte si jak vám hrdlo ráčí :-)

kozlovka

Tak holky jak to tu čtu tak se taky musím pochlubit.. Přes příško už mám 122cm, 10kg nahoře a moje váha je přesná 100. Nějak si z toho hlavu nedělám a užívám si toho, že můžu bez omezení papkat.... :hu: :hu: :hu: :hu: :hu: :hu: :hu: :hu: :hu: :hu: :hu: :hu: :hu: :a\|: :a\|: :a\|: :a\|: :a\|: :a\|: :a\|: :a\|: :a\|: :a\|: :a\|: :a\|: :a\|: :a\|: :a\|: :a\|: :a\|: :a\|:

:s: ahoj holky,tak zase vaha? :s: vy si nedate pokoj baby jedny,no ja jsem mela pred vanocema +10kg a vazit se budu az itra rano,protoze dneska je silvestr a to do me budou padat chlebicky,jednohubky bramburky juicik,takze ta prava vaha bude az zitra :a: :a: :a: me vzdycky toto tema potesi,musim se strasne bavit tim,ze se stresujete,ja jsem tak stastna,ze muzu bez vycitek pribrat,ze se me ani rodit nechce :s: :s:

In reply to by lenkaxxx

ahooooooooooooj, ale ja se nestresuju mně to jen zajima :k: :k: :k: :k: :k: kdybych se stresovala tak to vypada jinak ;) jinak pěkne si to užíj silvestra, my sme s přítelem doma a už papkame chlebičky, ale to je asi vše, ja sem pořad unavena a dneska mne boli hlavička :§)

In reply to by maarketa

:) ja vim marki,vsak ja si to taky rada prectu,ze nejsu sama komu je pribyvani jedno ;) no ja jsem si vzala synuv malej stolek a dala jsem si ho rovnou k posteli,abych mohla ladovat v leze :s: manzel se me smeje,ale me to prijde nadherny :pig: :pig: :qu:

Ahoj!
Já na záčátku těhotenství zhubla 5,5 kg a nabrala jsem zpátky zatím jen 1,5 kg. Jsem ve 23t.t a neřeším to. Jsem silnější tak má mimi z čeho růst. Před těhu jsem měla 86,5 kg nyní mám 83 kg a přes pas se neměřím.

Ahojky, tak jsem 25+1 mám nahoře +7 kg. Před časem jsem se měřila a byly to míry modelky :P 90-90-92 ale zítra to přeměřím a písnu.
Jinak váhu vůbec neřeším. Pač jsem si to podruhé chtěla užít se vším všudy :s: U prvního jsem přibrala jen 6 kilo a do měsíce (aniž bych chtěla) jsem měla
dole 17 kilo. Byl to děs a už bych to nechtěla zažít. Byla jsem jak chodící kostra :jawdrop: :a:

jsem v 25 tt vážím 79 nahoře mám 4 kg měřím 180 cm, přes bříško mám 95 cm...a to jsem se teď pořádně najedla.. :s: :a:

ahoooj holky, 23tt, pres pas jsem se nemerila, ale vazim 74 kg a tedy 6 kg nahore, ale ted pres Vanoce to urcite naskoci, protoze mi poprve v zivote zacala chutnat cokolada :-D

Děvčata, děvčata ..... pořád tu máte nervíky s tím, kolik jste přibraly, kolik máte cm v pase atd atd .... proč se na to nevyprdnete? Vždyť jsme těhule, teď je jediné období, kdy si to můžete dovolit :dance: ..... tedy vy, co se celý život hlídáte a držíte diety. No tak já vás trochu "uklidním" , jo? Po dnešní poradně 23+3tt - +10kg, takže už mám 120 kg :///: , pas už dávno nemám, takže neměřím ..... a poslední měření přes břicho proběhlo někdy před 3 týdny a konce krejčovského metru se dotýkaly :!k: . A co jako? Nikdy jsem nebyla hubeňour ... i když před 2,5 roky se mi podařilo shodit 37 kil ..... teď jsem na té váze zpět - a svět se neboří, jsme s přítelem šťastní, že nosím zdravou holčičku a kila ani cetimetry neřešíme .....

In reply to by maarketa

V poho, já to nemyslela špatně .... já to nemyslela špatně, jen že se občas objeví takový dotaz od některé těhulky, že má tolik a tolik a jestli to ostatní mají taky tak a běda když některá napíše, že má míň, hrozný problém :!k: . Každá jsme přeci jiná a máme jiný metabolismus atd atd ..... některá přibere 30 kg a do půl roka to má dole, jiná přibere 8 kilo a nemůže je shodit ani po roce ..... Pokud to někoho pobouřilo, omlouvám se, opravdu to nebylo myšleno zle :dance:

In reply to by vodnanka

já už mám přes 17kg nahoře ://: a to celé těhu trpím na nechutenství...skoro nejím jen fakt, když se donutím a nebo, když mě jednou za čas chytne mlsná...jako nechápu z čeho přibírám, že by málo pohybu :!k: Já na to ted kašlu, po těhu začnu cvičit ,plavat a kila poletí, takže je fakt, že každej má ten metáááál holt jinej :\/: přibírám a nemám skoro z čeho...

Ivete 26tt 78kg a přes bříško 94cm mám toho hodně v zadku a vnohách ale až za poslední měsíc

tak já od začátku nabrala už 10kg a jsem 27tt, já totiž hned první měsíc nabrala 5kg, protože jsem se mohla utlouct po sladkém (hlavně po ledových kaštanech), ale myslím, že po porodu, to půjde rychle dolů (doufám)

In reply to by Pavlinka.K

cožéééééééééééééé?????????????????? To máš jen váhu mimča a vody, ne? A nebo jsi zapoměla napsat jedničku před, nebo nulu za?

Jsem 23tt a váhu nepřiznám, ještě byste řekli, že musím být anorektička nebo tak něco :O
tak aspoň +8kg :qu: , 91cm :a\|:

Ahooojky, já jsem 23+6tt raději se půjdu zahrabat. Mám 10 kg nahoře, nyní mám 92 kg, tak to vypadá, že do konce těhu tu stovku dám. Při prvním těhu jsem nabrala 21 kg, a porodila 4.3kg kluka, teď mi slibují to samé. Tak mám strach, no uvidíme co bude. Tak si s tím nelamte hlavu, bude dobře. Já jsem to při kojení sundala do 2 měsíců všechno i něco na víc. papa

...kdo ji vynalezl by zasloužil :00: Vždycky,když jdu kolem,tak se mi zvedne tlak...a přibude další kilo :-g(
Dnes jsem měla poradnu a už je to 9 kg nahoře...začla jsem na 61kg,takže obávaná hranice 70kg je pokořena :one: :sick: Ty vánoce mi byl čert dlužnej :n: :///: A předsevzetí do Nového roku? Tentokrát to asi drastická dieta a honička v posilovně nespraví :n: :dance: :qu:

Ahoja, tak já před vánocy měla navrch 7 kg, teď nevím, zatím nemám odvahu stoupnout na váhu. Myslím, že to nechám až na 5. ledna do poradny. Ale tipuji to tak ještě + 2 kg. Takže se už pomalu blížím ke stovce. Chjooooooooooo :§) !!!!!! A v pase se neměřím, jen přes pupek a tam máme 107 cm.

Ivete ahojky já jsem v 26tt také a mám nahoře 9kg raději se už nevážím, nojo no vánoce a kolik jsi měla předtím já jsem měla 69 a mám 78kg

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka