Spaní mimo domov s mimi

29.12.2008

Ahoj holky, odkdy jste spaly s mimčem mimo dovom? Dejme tomu u rodičů? Nechci být špatná máma, ale někdy bysme tam docela přespali!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

když nás propustili z porodnice, tak první noc jsem spala s natálkou u našich. přítel je hasič a měl službu a doma jsem sama být nechtěla. je nám 15 dní a už 3x jsem spala u našich a mamka u nás jednou. jinam bych ale přes noc nešla!

Ahoj, já si myslím, že špatná máma nebudeš, když s miminkem pojedeš někam přes noc. Když o něj bude postaráno tak, jako doma, proč ne...

to jako myslíš, že ty bys se svým miminkem chtěla přespat u svých rodičů??? a v čem prosímtě vidíš problém? jak tě napadlo, že bys kvůli tomu měla být špatná máma??? ://:

In reply to by ha.nka

Já vám ani nevim, moje mamka pořád říká, že malý miminko má mít svůk klid a svojí stálou postýlku a vaničku a tak.. prostě mi nafukujou hlavu a já z toho pak blbnu!!!!
A přitom už mamka sehnala postýlku a nemůže už se nás dočkat.. no tak chápete to???

In reply to by mamu007

podle mě je mnohem důležitější zachovat mu jeho denní rytmus, teda pokud už nějakej má ;) prostě když je naučený chodit spát v osm, tak má jít spát v osm, a je celkem jedno, jestli ho uložíš do jeho postýlky u vás doma nebo do jeho postýlky u vašich ... :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky