potrebuju radu

Anonym (neověřeno)
01.12.2007

ahoj holky
tak jsem se tady mezi vama dostala taky a jsem moc rada jen si preju abych tuto stranku nasla drive a ne az dnes. ja sice tehotna nejsem ale mam velky problem a opravdu nevim jak dal tak od vas holky potrebuju moc a moc rad. ja jsem vdana 3 a pul roku zname se s manzelem skoro 9 let . jeste nez jsme se brali vedeli jsme ze hned po svadbe budeme chtit mit miminko. ja ho strasne chci ale muj manzel porad ale porad jenom hleda vymluvy jako jo jo zacneme pristi tyden a pristi tyden a porad nic a nic a ani to nevidim ze se ktomu odhodla . ja ho mam moc rada a prece 9 let spolecneho zivota je dlouha doba prosli jsme toho hodne. jinac je u nas vse v poradku no az na tady podle me velky problem nevim co delat. ja chci proste rodinu no a on ne a posledni dobou prichazim na to ze dite musi byt chtene obouma rodicema a kdyby se ted odhodlal tak vim ze jen kvuli tomu aby me nestratil a ja nevim jestli to stoji za to otehotnet a vedet ze muj manzel ji nebo ho nechtel. ja opravdu nevim jak dal holky moc vas prosim poradte mi
predem moc dekuju

Ahoj Katko,
Ja jsem stejnou situaci resila pred tremi roky. V te dobe jsem chodila s klukem 10let. Za zacatku jsme byli hodne mladi, takze jsme na deti nemysleli ani jeden. Pak s pribyvajicim vekem, jsem si zacala uvedomovat, ze je u nej neco spatne. O detech nechtel slyset, tak jsem mu rekla, ze tricitka je hranice na prvni tehotenstvi (v te dobe mi bylo 27). Pak jsme byli na dovce se znamymi a tak prisla rec i na deti a on jim rekl, ze ja nebudu mit nikdy deti. Kamoska mu rekla, ze to, ze on deti nechce, neznamena, ze je ja nebudu mit s nekym jinym. Dost mi ten rozhovor pomohl. Takze doma jsme to pak probrali a on mi rekl, ze jestli deti budu chtit, tak mi je teda milostive udela, ale neprispeje mi na ne ani korunu. Takze jsem se rohodla, ze s takovym sobcem uz nebud ztracet cas. Pak jsem byla pul roku sama a tedka v zari (po dvou letech znamosti) jsem se vdavala. O mimco se snazime uz 4ty mesic a zatim nic. Oba si mimco prejeme a ikdyz se nam zatim nedari, tak jsem stastna, ze mam muze, ktery to citi stejne jako ja.
Takze ma rada. Rychle pryc o toho, co mas doma. Uz nestracej ani minutu. Ale rekni mu z jakeho duvodu se s nim chces dat rozvest. Preji hodne stesti, odvahy a pevnych nervu!!!

In reply to by KATKA1 (neověřeno)

Káťo, přeju ti, aby ten rozhovor po Vánocích dopadl pro Tebe dobře (ať je to tak či onak)! Já jsem si taky ze začátku nedovedla představit, že bychom se rozešli a že už si nikoho nenajdu a spoustu dalších výmyslů... Takže pevné nervy a hodně štěstí a ať se brzy obě přesuneme do kategorie "těhulky":-))

Já prošla něčím podobným i když jsme spolu nebyli tak moc dlouho. Ale nakonec jsem udělala radikální konec vztahu. Čas mi utíkal a jemu se do toho nechtělo. Ztratila jsem ty nejlepší roky a teď, když mi je 35 se jen horko těžko snažím otěhotnět s někým koho miluju a on si to taky moc přeje. Jen se bojím, že už to nevýjde.
Pokud bych ti měla já radit, tak i když to bude hrozně bolet, tak vem nohy na ramena a najdi si někoho kdo to bude cítit stejně jako ty.
Abys jednoho dne nelitovala toho, že jsi svý plodný roky promrhala.

In reply to by KATKA1 (neověřeno)

Katko, já ten rozchod taky nemohla hodně dlouho rozdejchat i když jsem to vlastně ukončila já. Měla jsem neskutečný stavy úzkosti. Říkala jsem si, že zůstanu sama, protože už nikdy nikoho nebudu mít tak ráda. Jo, byla jsem sama 3 roky. Neustále jsem všechny potencionální partnery srovnávala s ním.
Zrovna dnes jsem brečela příteli na rameni, že jsem stará a neplodná :-) , ale je naštěstí rozumnější jak já, takže mi to vymluvil. Shodou okolností jsem teď četla, že Eddie ze Zoufalých manželek /nevím jak se ta herečka jmenuje/ čeká svý první mimi ve 43 letech.
Tak jen doufám, že já tak dlouho čekat nebudu.
Přeju ti ať si to co nejdřív srovnáš v hlavě, abys věděla jak se zachovat.

In reply to by KATKA1 (neověřeno)

Přeju ti, abys fakt udělala ten správnej krok. A podávej průběžný zprávy. Doufám, že se taky mimina co nejdřív dočkáš. Ale hlavně s někým kdo to bude chtít stejně jako ty.

In reply to by sarinka (neověřeno)

To máš pravdu i to je jeden z důvodů proč muži nechtějí dítě, bojí se pomyslné konkurence. Já když vidím manžela od mé kamarádky, který má 36 let a kamarádka 31 let a pořád on miminko nechce, tak bych to s ním nevydržela. Kamarádka má taky gynekologické potíže a její manžel se pořád na něco vymlouvá. V tomhle věku to už nemůže být o nezralosti, ale o pohodlnosti.

Ahoj, když si čtu tvůj příspěvek, tak v něm vidím sebe. Přesně to samé jsem prožívala já. Když jsem se vdávala, tak jsme se o miminku nebavili. Byli jsme oba hodně mladí a tak se to neřešilo. Jenže rok po svatbě u mě nastal ohromný zlom a já ve svých 19 letech začala toužit po miminku. A najednou jsem narazila, protože manžel byl proti. Byla jsem z toho nešťastná, kolem mě se to rozmnožovalo a já pořád hleděla do kočárků a obdivovala miminka.Po každém milování jsem brečela do polštáře a stejně to nepomohlo. Rok se přehoupl jak voda a mě bylo 20 a manžel pořád miminko nechtěl i když je o 6 let starší než já. Nedbal na má slova, že se to nemusí hned podařit. A tak jsem se trápila měsíc od měsíce víc a víc, až se stalo něco, co mi převrátilo život na pár měsíců naruby. Nevím jestli to bylo tím trápením, ale prostě jsem se zamilovala do jiného muže a ten to cítil stejně. Lítala jsem v tom šíleným způsobem. Nakonec jsem se ale vzpamatovala a s tím mužem to ukončila. To už mi bylo 21 a manžel se konečně rozhodl, že mimi chce. Každý měsíc jsme se snažili a pořád nic. Tak jsem znovu pořád brečela a stejně se tím nic nezměnilo. Další rok se přehoupl a po roce a půl, když jsem to nedostala a těhotenský test byl pozitivní jsme oba skákali radostí, ale ne dlouho, protože jsem v 6 týdnu o miminko přišla. A zase jsme se šíleně trápila. Teď od toho potratu jsou to 4 měsíce a já čekám své druhé mimi. Zítra mi začíná 5 týden. Moc si s manželem přejeme aby se mimi drželo. Závěrem ti chci říct, že tvůj manžel do toho aby měl dítě nedozrál a musíš to bohužel respektovat. Hlavně na něj netlač nebo se zasekne úplně. Vím že jsem ti vůbec nepomohla, ale mám s tím vlastní zkušenosti. Přeji ti aby si miminko začal co nejdřív přát a aby se vám to co nejdřív povedlo. Když budeš chtít napsat, budu ráda.

Ahojky vítám tě mezi náma.Mrkla jsem na tvůj deníček a všimla jsem si,že jsi 76 ročník.V žádném případě nejsi stará,ale na mrvní mičo,už je čas si myslím.Zkus to tímhle směrem,že třeba ty roky vám nikdo nezastaví ani neubere.Neví fakt je to těšký,ale to je má rada.Držím mooooooooc palečky pa pa

To je tezky.Ja jsem tomu svimu rekla hned ze ve 30 chci decko a znamenalo to jen to ze jsem do neho rok a pul skoro denne dula az jsem mu nakonec rekla ze kdyz to nechtel mel to rict hned a ze se rozejdeme.Najednou otocil.Chapi jsou divni a je tezky aspon pro me rict nebo odhadnout co vlastne chteji.Neco jinyho rikaji a neco jinyho delaji a prej ze je to domena bab.Houby.Choval se presne jak ten tvuj.Chapu ze je to na zabiti.

Ahojyk katko vítám tě.no to je docela zapeklité asi ten tvlj manžílek dítě teda nechce takže to fakt nevím co s tím.už jsis s ním zkoušela o tom promluvit?Ty jeho výmluvy jsou asi totiž jenom zástěrkou k tomu,že ti nechce říct,že mimi nechce,ale zároven tě asi nechce ztratit,ale takhle to asi nejde.Budete si o tom muset spolu promluvit a nějak to vyřešit čekáním nic nespravíte.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky