Mamky půlročních dětí,prosím..

29.12.2008

Ahojík holky.Prosím mamky tak půlročních dětí,jak vám vaši zlatíčka spinkají v noci??Prospinkají celou noc nebo jak často se nudí?Naší Elišce je šest a půl měsíců a chodí spinkat kolem půl deváty,v devět se probudí tak ji dám flašku s kaší a pak usne ale už kolem půlnoci se vrtí,pak tak kolem jedný,druhý a atd. V pět ji dám mlíčko,přebalím ji a jde spinkat,ale taky nijak zvlášť klidně nespinká,a to jsem si myslela,že když už máme venku dva zoubky tak že bude klidek ale ono nic .Holky prosím jak to máte vy???Předem děkuji :a: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky nasi maly je 8 mesicu a chodi spat porad stejne rano jde v 8 spat vzbudi se po devaty hodine pak jde spat v 11h vzbudi se na obed pak jde spat ve 14h ale pritel chodi z prace ve 14:30 a pravidelne vrazi do dveri a vzbudi ji pak jde spat treba v 17h a uplne usne kolem sedmi osmi jak kdy ale ted kdyz ma pritel na svatky dovolenou a je nas plnej barak(mame jeste petiletyho syna)tak chodi mala spat v 9 nebo v 10 pak az ve 14h a pak je ospala v 18h a vztyva v 19h takze chodi pak spat az pred desatou tak doufam ze si na to nebude moc zvykat a udela si ten puvodni rezim :s: v noci se mi budi tam ve dve rano a pak az treba v 6-7 ale ted nam rostou zuby jak houby po desti tak se budi castejs :a:

Nám je také 6,5měsíce a usíná mi až mezi desátou a jedenáctou :00: .Někdy se mi podaří jí uspat před devátou,ale za půl hodinky je vzhůru a znovu usne až po tý desátý.Budí se mi na kojení kolem druhý,pátý,osmý a vstáváme mezi devátou a desátou ráno.Zoubky ještě nemáme.

a spí teda celou noc. :'zz): :'zz): :'zz): Usíná kolem deváté a budí se na jídlo v šest ráno a pak ještě tak do 8-9 spí. Ale občas se mi vzbudí hladová třeba ve dvě v noci a pak ne a ne zabrat. Zjistila jsem že je to většinou když nejdeme ven,jak jsem venku tak spí krásně celou noc. Ale zoubky nám zatím nelezou takže nás to ponocování asi ještě čeká :§)

Ahojky, tak k tomu nemám co dodat...naší bude 6m za týden a jsme na tom stejně. A to ještě poslední týden brečí za spaní a pořád si mne dásně...tak asi zuby...ale nepomáho vůbec nic. jak píšeš...v 8 to vypadá, že to bude klidný večer, ale ona je za ho´dku vzhůru napapá se a chová se, jako kdyby bylo ráno :) a tak to jde až do rána... A přes den...také moc nenaspí...děs

Nám už je teda 9 měsíců,ale moc tě nepotěším,máme to hodně podobné jako vy :r: ,ted nám zase lezou zoubky,ale i když nelezly,tak se malá budila o stošest :n: Pořád čekám,kdy se to zlomí a budem spát celou noc :'zz):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka