37+0 a první kontrola v porodnice - KP - zpusob porodu- volba?

29.12.2008

ahoj holky, tak jsem dojata z prvni navstevy v porodnici, jak clovek vidi nebo slysi ty male drobecky, byla jsem uplne nameko...sranda, jak tam sedime my tehulky s briskama a pak za par tydnu budeme tam vedle s tema drobeckama, az mi to prijde neuveritelne...no ale jinak zpet ke kontrole, vse ok, dokonce jak byly obavy z predcasneho porodu,tak ted tomu nenasvedcuje nic - hrdlo drzi a cipek nevim...nicmene za tyden na kontrolu a predtim na UTZ a pry se pak pobavime, jak bude tehotenstvi ukonceno, kdyz je to KP...abych pravdu rekla, chtela bych rodit normalne, ale ne KP, to mam strach o male...je zde nekdo podobny, kdo si mohl vybrat u KP, jak rodit? dekuji...

adámek byl taky KP a v porodnici mě rovnou objednali na císaře, 11 dní před termínem, aby se to náhodou nerozjelo dřív.. každopádně než mít komplikace, tak raději císaře, je tam větší riziko přidušení s trvalými následky, takže jsem ráda, že nás vzali císařem.. přeju pohodový porod ať už bude jakýkoli a zdravé miminko :k:

Ahoj, já jsem tedy ještě nerodila a mimčo mám hlavou dolů, ale prý KP porodit jde - sice obtížněji, ale jde. Jen musí mimi do porodních cest opravdu jít prdelkou a ne třeba nožičkama nebo jen jednou. Takže je to taková sázka do loterie. A ještě je riziko, že když už je mimi z tělíčkem venku, tak se mu tam zasekne hlavička. No asi bych také raději volila císaře, spíš kvůli tomu většímu riziku pro mimčo.

Ja jsem si uz pred peti lety mohla vybrat pro KP,vybrala jsem si cisare a byla jsem rada.V porodnici byla maminka co si vybrat nemohla a rekla,ze hrozny a to mel maly jen 2,5kg.Nevim,nevim mozna jsem posera,ale muze se stat cokoliv a stejnak te cisar pak nemine.

In reply to by natynka

asi tak, ja se budu trapit a pak me stejne vezmou na cisare a nebo se jeste neco stane tomu drobkovi...to tak, zadne zbytecne hrdinstvi nebude a hura na cisare... a to se jeste rika, ze musi mit jeden vic sily nez pri klasice na tlaceni a uz vidim, pokud by byl porod dlouhy, ze by mi zbyvaly sily a stejne by to pak museli vzit na cisare...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka