ahojte treperendy

ivka222
29.12.2008

ahojky treperendy,tak už váds zasejc zdravím ve své obézní a přežrané kráse,pravě jsem dojedla vinné kobásky a vegetím si tady s vámi,kolik jste toho spořádali vy???? :s: jo a to ještě přemýšlím o merci čokoládě co mi poslala janka82 kterou tímto taky zdravím :a:

babko pokušitelko... no já hned ráno hody jak prase :( Potom dlouho nic, rajčatová polívka s rýží 2x, kousek Margotky a vanilkový pudink... no a teď mi Chlupatec udělal velké kakao s dvěma krajíci se sýrem, ale snědla jsem jen jeden a půl... kuwa já nechtěla už večer žrááááát!!!

ivka222

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já ho budu dělat taky,povídej jaké to je :///: jo a už koukám do jízdního řádu v kolik mi to jede,ale já vlastně ani nevím kam? :00: ://:

nazdarek, snedla jsem v praci behem 7hodin 1/4 chleba se syrem, doma tri nozicky slabych parku s tmavym rohlikem a ted mam caj a CUKROVI. Musim si dat, kdyz od ct hubnu :s: :///: Ale ji se mi dobre. Coko bych si taky dala,ale mam jen Milku ://: ://:

Chceš to vědět na kila?No radši ne,já se radši budu vážit až v únoru,jestli splasknu :s: ale už se budu přežírat jenom 2 dni,čestný pionýrský :one:

tak asi 2 kapry,kačenu, pul prasete,pytel brambor a 2 krabice cukroví :a\|: a ještě pekáč s buchtami a ted se dam do mamy.....hami hami ham lidi ja se maaaam :dance:
uz aby bylo vsechno sezrany,jinak budu potrebovat odtucnovaci kuru :r:

Ahoj holky,já už se žraním končím. Chtěla jsem ještě nějakou chvilku s tím papáním vydržet,ale už nemůžu :n: . Včera v noci jsem se vzbudila s takovejma křečema,že jsem nevěděla jestli to půjde spodem nebo vrchem :jawdrop: Zvracela jsem a už nechci jídlo ani vidět :sick: :sick: Jdu si dát nějakej vitamínek :a:

In reply to by ivka222

Počkej, počkej, ty ty ty :w: :w: :w: :///: Jsem ráda,že jsem tě trošku rozesmála,ale bylo mi fakt ouvej a málem jsem opět omdlela. Ještě že neměl manžel noční a byl doma :O

Věroušek

Ahojky. Tak ja jsem si dala bram.salat co jsem vcera vecer delala, k tomu jsem si dala holandana a ted doi sebe cpu krtkuv dort :a\|: A pak brecim jak jsem tlusta :r:

Věroušek

In reply to by ivka222

No jenze ja takhle zeru porad. Stydim se za sebe jak vypadam a potrebuju dat 20kg dolu a ne nahoru :00: :s: Takhle si lidi myslej, ze ani Verunka neni moje. Pry jak by tak krasna :girl: holcicka mohla mit tak osklivou :pig: maminku :s:

ivka222

In reply to by Věroušek

prý je úravidlem že ošklivý rodiče mají hezké děti a já myslím že je to pravda,koukni na ty moje :girl: jsou k sežrání :hu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka