cau holky mam dotaz stane se vam nekdy ze..

29.12.2008

Stane se vam nekdy ze kdyz se zacnete necemu smat tak ze si ucvrnknete?? Ja nevim jestli to byl vytok nebo jestli jsem si ucvrnkla :) ale dneska se meto stalo. Mala me dnes tlaci hrozne na mocak a ja jsem se zacala strasne smat no a uz to bylo. Stalo se vam to taky nekdy??

Kliknutím vložíte smajlíky:

Stalo se mi to předevčírem, když jsem si kýchla. A to jsem teprve ve 22. týdnu. Moc mi do smíchu teda nebylo. :O .

Ahojky! :a:
Taky se mi to občas stane... :///: záleží na tom, kde zrovna Martinka leží. :P Je to jen malinko, ale zdá se mi, že to bude čím dál tím horší... ://: Jsme těhulky, tak se není čemu divit... ;) Holt nám ti naši mimísové bortí močové měchýře... :dance:

Ahoj, já jsem měla malou nízko, takže mě pořád tlačila na močák a někdy se mi taky stalo, že jsem si cvrkla, při smíchu, kýchnutí, kašlání atd... řešila jsem to intimkama

In reply to by Kirsche

já jí měla dole pořád, dr mě furt strašila předčasným porodem a nakonec jsem rodila týden před prvním termínem :||): je to docela nepříjemný, hlavně ke konci, ale dá se to přežít :c:

In reply to by Ricky

ja ji mam asi dole protoze kdyz treba lezim nebo i sedim tak me kolikrat pripadne ze me snad saha do pipky :) furt se hnizdim a hledam pravou polohu protoze mam pocit zeji tam utlačuji. :) Jinak mam uz Cs 2 tak nevim..jsem zvedava jak dopadnu zitra na kontrole!

In reply to by Kirsche

To znám, taky jsem někdy čekala, kdy vystrčí ven ruku, co dole dělala :s: ale neboj, určitě ji neutlačuješ, Týnka mi dávala pěkně bolestivě najevo, když se jí neco nelíbilo :///:
Držím palčáky, ať dopadneš dobře na kontrole.... páni... já chci takýýýý, ale budu si muset ještě nějaký čas počkat :cc):

ahojky mě se to stává v posledku pořád.Nebo když si pčíknu tak taky,někde jsem četla že je to normální jak mimi tlačí na močák...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky