monitor-ledňandy!!!

29.12.2008

Holky, jak Vám vychází monitor? Já dnes na něm byla poprvé v tomto těhu, srdíčko mimi mělo cca 145, ale jak mi tvrdlo břicho, tak mi křivka skákala až na 96. Nechali mně tam místo 20 min. celou hodinu, pak se to zklidnilo na 35. Ty stahy byly zhruba po 5 min. Nikdo nic neřekl, mám přijet zase v pátek. Tak chci vědět, kolik tak máte Vy? CS jsem dnes měla 5. Chci vydržet aspoň do soboty (mám narozky :s: ).
Přikládám křivky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak takhle ten můj monitor teda nevypadá. Ten horní i jo, ale dolní nic, tak to třeba fakt budeš rodit.

Ahoj. Tak ja byla dnes na kontrole i na monitoru. Kontrola vpohode. Od 36+2 mam CS5 a jsem otevrena na prst a pripravena k porodu uz tyden, takze neboj do soboty urcite vydrzis. Jinak monitor u srdicka se nam dnes pohyboval v rozmezi 130 - 160 a p. doktorka rikala , ze je to ok. Kontrakce jsem mela na 30 - 40 , tak uz jen cekam na porod.

Povím ti zítra, to jdu znova. Minulý týden jsem měla srdíčko asi taky tak nějak, sem tam to skočilo na 170. Ale děloha nic...prostě téměř rovná čára. Když máš přijít v pátek, tak se asi už něco chystá.

In reply to by Romanca

To jsem zvědavá, co se asi chystá :s: Ach jo. S malým to bylo taky tak. Nezdál se jim monitor a za 2 dny jsem byla po. Taky byl ve 37 tt. Taky vylezlo srdíčko na 165-170, když se hýbala. Sestřička s ní zamlela, ale když byla malá vzhůru, tak se zas uklidnilo to tvrdnutí. Když jsem přijela domů, tak jsem si lupla ještě 2 magnézka, aby to bylo alespoň až v tom lednu a slavily jsme ty narozky spolu. To jsem dnes chtěla vysadit. Ale čím víc se to blíží, tím jsem opatrnější. Hlavička mně tam tlačí fest.

tak mi měli srdíčko taky tak nějak..ale co se týče kontrakcí tak nevím nic měla jsem jen jednu sondu a zaznamenávalo to jen jednu čáru. vaginální vyšetření mi taky nedělali.

In reply to by Jeřabinka2009

no já na to taky koukala jak z jara..když jsem byla u mojí Mudr. tak tam byly dvě křivky, tak jak píšeš, (ale ta děložní docela v klidu) no a teď jsem byla v nemocnici a točili jen s jednou sondou a byla tam jedna křivka, taky jsem na to koukala divně...pravda je že natáčeli na 7 přístrojích 7 ženskejch na jednou, tak mi napadlo jestli nemaj dostatek těch sond či co a rozhodili je i na starší přstroje, které z důvodu návalu oprášili. jinka nevím...je to ale divný.
uvidím 31 to jdu zase no a když budu pořád 2v1 tak ten další týden už jdu k mojí doktorce.

In reply to by Nadik

Já dnes totiž jela do poradny do Tábora a odsud na monitor do Písku :00:
Takže toho třeba už malá měla plný zuby - toho mačkání za volantem. Manžel totiž musel s malým na turnaj (malej hraje hokej), takže jsem si odřídila zhruba 80 km vcelku. Jak říkám, pak se to zklidnilo, tak to třeba bude úplně jinak. :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka