AHOJKY LEDŇÁČKOVÉ

29.12.2008

Ahojky všem budoucím ledňáčkům i ostatním. Jak se holky máte? Co dělají vaše bříška a miminka v nich? Ač je to k nevíře, jsem stále celá, DNES 37TT začátek. A představte si, moje PA mi doporučila vysadit magnézko a začít sexovat, že prý sperma obsahuje hormon, který vyvolává porod. A prý už můžem. JENŽE bolí mě tam dole úplně všechno, o kyčlích a kříži ani nemluvím. V posteli se otáčím dva dny a trpím jak pes. Spona mě tlačí tak, že při každém ohybu si myslím, že mi někdo rve vnitřnosti. Měla jsem jednu krizi o štědrý den, myslela jsem, že budeme mít malou už u sebe, braly mi celý den takoví poslíčci, že jsme málem jeli. ALE abych si pořád jen nestěžovala, jsem strašně ráda, že jsme vydrželi až sem, až do neuvěřitelného 37tt. Kdyby mi tohle někdo vyprávěl.... takže všechny ty bolesti a nervy stojí za to. Všechno máme už připravené, malá se může klidně narodit. VŠEM PŘEJEME HODNĚ ŠTĚSTÉÍČKA A ZDRAVÍČKA V NOVÉM ROCE, ZVLÁŠTĚ PAK MALÝM PRDELKÁM. :cc):

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Evule, tak já jsem dnes 38+1, magnezko jsem vysadila 35+4 a břicho mi samzřejmě od 36 týdne netvrdne. V tom 37 jsem myslela taky že porodím, cítila jsem se jak ty a ono nic. Dneska mi nic není, malá se šoupla opět nahoru, skáču na baloně, normálně funguju, taťku taky nezanedbávám a prostě nic. Budu asi do Velikonoc.
Jinak dnes jsme byli na úřadě nahlásit tatínka, předělat mamince trvalé bydliště a trochu pokoupit, pak jsem uvařila, obšťtastnila tatínka a utíkala kouknout na pupík a nic, pořád nahoře.
Ach jo. Zítra jdu na monitor, tak uvidíme.

uz jsem si rikala co je s tebou, dlouho jsem te tu nevidela :n: Jsem na tom podobne,ja zas mela krizi z patka na sobotu v noci taky uz jsem pomalu zacinala organizovat odjezd, co jeste prihodit do tasky, jak volat babicce aby prijela hlidat a tak... nastesti jsem to pak nejak zaspala a od te doby dobry :one: Ve stredu jdu na kontrolu tak jsem zvedava jestli se dozvim neco noveho a jestli mi uz budou delat monitor... Myslim ze to obe jeste doklepeme do ledna, 11.1. je uplnek a docela pekne datum ne? ;) Preju i tobe hodne stesti a zdravi :a:

Teda Evule!!Abys nakonec jeste neprenasela :-) Nas taky porad strasili, ze prcek pujde driv, babicky se hrozily, jakej mam velkej pupek a jak ho mam sednutej dolu a tak a tak....A dnes jsem 38+5 a na porod to prilis nevypada :n: Pred stedrym dnem jsem mela krizovky - poslicky jako blazen...tak jsem se modlila, aby prcek vydrzel aspon do stedreho dne a ted je po Vanocich a jako kdyz utne...bolesti zadne, poslicci jak prisli, tak zase odesli :r: A ja uz chci mit prcka u sebe :-( Pac uz me nebavi zivot s velrybou - ufunena jsem jak lokotka, nemuzu si obout ani boty, otikaji mi prsty a tak...ale jinak - NIC co by svedcilo o brzkem porodu...takze ja tu budu snad az do unora :-(

jo jo to to letí..magnézko jsem si vysadila sama...o tom sexíku vím, že by byl dobrý,ale právě pro ty všechny pocity co jsi tu popsala ty s kyčlema ,sponou a převalováním a tak se asi do něj hned tak nepustím. tak uvidíme snad se malá umoudří a včas vyleze a nenechá maminku stresovat se přenášením.

Ahojky, tak se taky přidávam a gratuluju, je super že jste to dotáhly až sem :one: Teď už klidně může miminko na svět a v pohodě to zvládne. Já jsem dnes 36+6tt, byla jsem na KO a Honzíček má 2,5 kg. Nebude to žádnej obřík, to jsem si docela oddychla :s: Příští týden jdu poprvé na monitor, tak jsem zvědavá.
Mějte se krásně holky :a:

To je naprosto skvělý ! Teda ne ty bolesti, který popisuješ :n: , ale to, že už jsi ve 37 tt. Tak se držte holčičky, ať to všechno proběhne hladce a pokud možno rychle. To si asi přejeme všechny :s:

ahojík..já jsem 39tt a taky mi zakázali už magnésko, asi ve 36tt, prej to zpomaluje kontrakce nebo nějak tak mi to říkali... s tim sexem mi to říkala sestřička, hlavně prej ať moc nevyvádíme :-D
Taky máme vše připraveno a čekáme až malá vyleze a budem si už jen užívat těch radostí a starostí....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka