:)

29.12.2008

co noveho se tu deje?? co sem koukala tak hodne z vas resi jak zhubnout :00: no jednoduse prestat se prezirat a jist zdrave... a pristi rok taky tolika nezrat .. nechapu treb moj kamosku ta furt ze je tlusta a tak a pritom furt tlaci pernicky rohliky a tak a kdyz ji reknu takl to nezer ona na to dyt sou vanoce... no a at se pak nedivy ze je burt....

Je to asi tak, že tlustý nepochopí, jak je pro hubený těžký přibrat a hubený zase, jak je pro tlustý těžký zhubnout :D . Kolikrát to není jen o tom nepřežírat se a cvičit... např. moje mamka zhubne jen těžko, není tlustá teda, ale hubená už taky ne a prostě má metabolismus, že by nesměla sežrat naprosto nic aby zhubla a znám i další a horší případy, např. jedna kolegyně z práce jezdí i po doktorech až do Prahy a zjistili, že její tělo prostě nespaluje tuky :O , tak v takovýhlech případech nejde jen říct nežer a cvič!

To tak prostě je,že si lidi dávaj ke konci roku předsevzetí,že zhubnou,no někomu to vyjde a někomu (jako třeba mě)určitě nééé.Bud ráda,že jseš hubená a nemusíš tohle řešit :s: :s: :s: Ono je to hrozně jednoduchý nežrat a cvičit,ale když to jídlo je tááák dobrý a cvičení každýho neba :a:

In reply to by koniprd

to sico ale at teda nenadavaj ty zensky ze sou tlusty kdyz pro to nic nedelaj aby zhubly...ale zavidet zeje nekdo huubenej (i kdyz o to nestoji) a pomlouvat a rikat o nekom ze je anorektik to jooo... vis tohle me fakt vytaci... stezujousi ale aby pro to neco udelali to ne... ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky