3 měsíční prohlídka

29.12.2008

Ahoj holky! Teď jsem byly na kontrole ve 3 měsících!! Vivi váži 6 120g a měří 63 cm! jinak je prý šikovná! dostala i první dávku očkování, tak mám strach, aby nedostala teplotu! jinak už týden zápasíme se spurtem a v noci s cumláíním palce! dudlík neumí udržet, tak si cucá palec, jsem z toho na mrtvici! ty zvuky co u toho vydává mě dovedou k šílenství!!

Ahoj Kacenko, tak to jsou skvele zpravy :one: Nase mala jde na kontrolu ve trech mesicich 5.1., tak pak hned napisu. Diky i za SMS-ku. Jen proste ted nic nestiham. Porad sama navsteva a tak, znas to, vid... :00: Vcera jsme oslavily 3 mesice. Leti to jak voda, co? A jak vam je po tom ockovani? Jak to mala zvlada? Byli jste taky nejdriv na te kalmetizaci, nebo vas ockovali rovnou? Ja jsem zvedava, jestli nas taky hned toho pateho naockuji...
No, musim letet, drace vola.
Tak papa a pekny Novy rok :c:

Ahojky, taky dnes máme za sebou 3 měsíční prohlídku (Matyáš slavil narozeniny 25. prosince), jsme trošku těžší - 6 620 kg a měříme 63,5 cm. Očkování zatím nebylo kvůli reakci na TBC očkování....cucáme taky, celou ruku, ale dudlík chutná taky.
je to hrozný, jak ten čas letí...

tak to je Vivinka pěkná holčina. Moje Deniska už má za sebou druhou dávku očkování. Při prvním očkování byla úplně v pohodě, ale po druhém očkování to bylo něco. (Očkovaná byla ráno, potom to bylo dobrý, ale okolo 5 odpoledne začal řev až do večera, kdy už únavou odpadla, ale noc šílená:-( ) Teplotu naštěstí neměla, ale od známé holčička měla teplotu už u prvního očkování.
Tak snad bude Vivi dobrá. Držím palečky aby to proběhlo v pohodě
S tím dudlíkem to je mazec co, věřím že z toho musíš být na nervy. Já to neznám, Deniska má v pohodě dudlíka a ručičky si do pusinky moc nedává. Ale ségra má ten samý problém jako ty a je z toho taky hotová. Ale poradit nevím jak.Hlavně aby si na to nezvykla, to by bylo něco, odnaučovat jí na dudání palce viď.

tak to Vivi taky dostava smetanku :) nas malej mel v 6 tydnech 5,20 (pri narozeni 3,66) tak se Dr. smala, ze mu davam smetanku misto mlicka... brecela u ockovani? my mame dostat jeste injekci proti pneumokokovi. Taky mam z toho docela strach. Dudlik ji zkus v pusince chvilku podrzet, nez si zvykne nebo zkus jinej dudlik. Takhle jsem to ucila Olivera. A taky zrovna objevil rucicky a zuzla a cuca :) tak drzim palecky, at se nedostavi teplotka a at to v pohode zvladnete :h: :///:

In reply to by lulisek

Ani moc neplakala, spíš jí to asi tlačilo, jak to tam píchla, tak asi 10 vteřin zakňourala a dobrý!! já jsem se bála asi víc než ona! já jí ten dudlík zkoušela držet i 30 minut, to si ho potom tak 2 minty drží sama a pak ho vyplivne a řve! to bych asi nedělala nic jiného, než jí to tam pořád dokola dávala! zkoušeli jsme jich už hodně , z některých i zvrací!!Katka a Vivi

In reply to by Gasinka.

tak to je opravdu statecna holcicka :girl: :qu: :qu: Oliverovi jsem zacala davat dudlik hned prvni tyden, co jsme byli doma, neustale chtel byt u prsu a treba ani nehamal, jen zuzlal :) takze chvilku jsem ho kojila a kdyz zacal zuzlat, tak jsem mu dala dudlik, nebo ho pokapala mym mlickem abych ho osidila :///: no, snad je to u Vivi jen chvilkovy obdobi a treba pristi tyden objevi neco novyho nez cumlani rucicek :///: :///: :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka