"Vánoční dárek pro Pepu":)

29.12.2008

Ahoj holky, to se snad může stát jenom mně :( Volala jsem si s kamarádkou a mluvily jsme spolu (však to samy znáte, než se ženský vykecají) asi hodinu. Došel mi kredit, honem jsem hupsla ke kompu, jakože si ho nabiju přes účet a vtom cuku letu jsem zadala jiné číslo, než je to moje :? Čekám...čekám na dobití..a nic se neděje, kouknu ještě jednou na zadaný požadavek a najednou to vidím: sekla jsem se v jednou čísle. Napadlo mě, že na to číslo zkusím zavolat, no a on se mi ozval nějaký postarší pán, představil se jako Pepa. Holky, tak mu říkám, pane Pepo, asi jste ode mě dostal pozdní vánoční dárek...Slíbil mi, že na oplátku nabije i to moje číslo...co myslíte, udělá to???No a teď mi zbývá jediné, nevím co říct manžovi, 300 pro Pepu, to asi nepochopí :(
Jinak my se máme fajn. Svátky jsme přežili a čekáme na Silvestra. Posílám nějaké nové fotečky a mějte se všechny moc moc moc krásně, papa N+D

A manžovi jsem o tom nakonec řekla, před pár dny. Kupodivu byl v pohodě. Zbytečně jsem to hrotila: manžel mi nic nevyčítal, Pepa mi dobil kredit, super, takhle to má být ;)

Promin,že se směju :s: ,ale dneska je to první čemu jsem se zasmála,padla na mě nějaká depka,ale už je pryč,díky :a: jo a držím palce,at ti Pepa taky něco pošle :a:

In reply to by červík.červík

Ahojík Červíku, děkuju moc za pochvalu :k: Jo, jo...poslední dobou je těch smolíků víc, ale jinak se mám fajn, těch dobrých věcí je taky zaplať pánbůh dostatek. A jestli Pepan prokáže svou čestnost, budu šťastná jako hladová veverka sedící v zimě na stromě s obrovských ořechem v packách ;)

zase na druhou stranu bud rada,ze si dobijela jen 300....ale ii za to by si clovek nakopal :00: :spid: ....treba bude Pepa charakter a vrati to ;) .....drzim palce :)

In reply to by mamáček

Ahojík Mamáčku, nechám se překvapit :D ...třeba se nám Pepan projeví jako chlapák s charakterem. Mimochodem, ale v mobilu vyzněl spíš jako chlápek s lahváčem v ruce a s dalším lahváčem na stole. Snad mu nekřivdím, to bych nerada. Stále věřím v jeho poctivost.

Jj, to znám, kdysi se mi to taky stalo, ale nikdo mi nic zpátky neposlal. Naopak ale mýmu bráchovi jo, takže je to asi na konkrétnim člověku :) . A k manželovi :) , já bych na mym místě nic neřekla, peníze mam na starost já, tak by to ani nezjistil :s:

In reply to by Ivculka

Ahojík Ivčulko, jsem fakt zvědavá, jak dopadnu, jako ty nebo jako tvůj brácha :? Jestli mi Pepa nabije kredit, budu se tomu ještě pěkně dlouho divit a asi si ho dám do tel. seznamu, chlapů s charakterem (samozřejmě jako kámošů) není nikdy dost :n:

:!k: Natálko, vím, že to není k smíchu, ale tys to tak krásně napsala "300 pro Pepu", že se musím smát. Lidi jsou všelijaký, mě se to taky jednou stalo a musím říct, že se mi na druhé straně někdo akorát vysmál, když jsem ho slušně požádala jestli by mi to nemohl vrátit. Přeji, aby pan Pepa byl slušnějšího ražení :k: .

In reply to by janek

Ahojíííík :a: :a: :a: :!k: :!k: :!k: ...ale Pepa ten asi slaví:\x: :\x: :\x: :\x: ...úplně ho vidím. Ale co, přej ostatním i tobě bude přáno, tomu říkám nečekaný dárek :w: Jsem zvědavá, jak moc bude poctivý, vidím to tak na těch 20%(přihlížím k věku a taky se mě zeptal, které číslo má nabít). Krásný zbytek svátků, papa a pozdravuj dvojčátka :girl: :cc): :a:

Ahoj Natálko :a:
To se občas stane a nikdo nejsme neomylný... já když něco zvořu, tak se k tomu hned přiznám... sice si sem tam vyslechnu nějaké ty prupovídky, ale mám klid...

In reply to by Ricky

Ahojík Ricky :a: :a: :a: Já se asi taky přiznám, ale udělám to až potom, když si toho sám všimne. Třeba si toho ani nevšimne, ale mrzí mě to...na druhou stranu můžu být ještě ráda, že jsem nenabila třeba za 3000 ;) Krásný zbytek svátků a super Silvestra, i když je pravda, že teď s mimísky oslava tak bujarou nebude :\x: :\x: :\x: :n: :n: :n:

In reply to by natalliev.

Já se přiznávám raději hned zavčasu, když něco vyvedu a on se to dozví dodatečně, tak má spoustu řečí, jako proč mu to neřeknu hned atd :00: Ale držím palec, ať je Pepa správnej chlap a kredit ti nabije zpátky :one:
A děkujeme za přáníčko :k: a taky přejeme krásný zbytek svátků a veselého Silvestra :\x: :\x: Sice to žádná velká divočina nebude (miláček chce nechat Týnku na hlídání u babičky a jít se veselit na party, kde hraje náš kámoš, ale mě se teda na tak dlouho nikam nechce, připadne mi ještě brzo na to nechat Kristýnku takhle dlouho na hlídání, když zatím jsem ji nechala párkrát povozit v kočárku a taky, co si budeme povídat, už nejsem zvyklá juchat až do rána), ale má to obrovskou výhodu, nebude nás alespoň tolik bolet hlava (já už sice pít můžu, ale nepiju :n: , jen sem tam kafíčko)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky