A RADA!!!

29.12.2008

pro nemocne deticky! Na kasel : VINCENTKA SIRUP S JITROCELEM A MATERIDOUSKOU(kam se na tohle hrabe Hedelix!) a na rymu : Pinosol (ale nekapat poze na vatovou tycinku papicku a vytrit nosik) a ted ja frci reklama na ten olynt do zasuvky... tak to je BOMBA! na noc uplne suprovy - maly krasne ciste dycha a ani nekasle... (teda stoji kolem 200kc ale stoji to za to a aty nahradni napne pak nebudou tak drahy ) takze takto radim ja :)

No jo, ty už máš doma velkou slečnu, ale my jsme ještě záprdci :s: Každopádně do budoucna super rada :one:

Tak ten pinosol jsem koupila a vytíráme. Co mě ale zarazilo je, že ta vincentka je nevhodná pro děti do 3 let. Tak jsem to radši neriskovala. Kdyby byl malé třeba rok, tak b ych to ještě tak nebrala, ale jsou jí teprve 4 měsíce, tak to radši nee :n: škoda, už jsem se těšila, že jí něco zaručeně pomůže :r:

zlatííí, a může ten Pinosol i 4měsíční mimi? A co cca stojí? Ať vim, kolik si mam s sebou vzít. Děkuju moc :)

Johanko, samo nebe mi tě posílá, zrovna jsem chtěla prosit o rady a koukám na jiný diskuze, jestli se nedovím odpověď a hele... Janinka kašle, má rýmu, physiomer a tussin mi přijde jako bych jí nic nedávala, takže děkujůůůůůůůůůů :one: :h:

Super rady, Johanko :one: Pro jistotu si tvůj článeček dám do oblíbených, ale doufám, že ho nebudu potřebovat

Dík za rady,napsala jsem si na kus papíru tu Vincentku,než to zapomenu,ale ve skrytu duše doufám,že jí Natálka nebude potřebovat.Já už mám odstonáno,ted to chytil manžel a Natálka se drží,zatim je v pohodě ani rýmička,snad už to nechytí,i když do jara daleko.... :k: :k: :k: :k: :k: :

In reply to by koniprd

no jako mala ta ma rymu a sedli ji to na prudusky(ne moc ale trochu jo) tak aby se to nerozjelo v neco horsiho tak hned sem zacla lecit... ten hedelix je naprt maly vubec nepomoh a ta Vincentka jo! a navic stala jen 52kc!!! a hedelic prez 100kc.. takze ne to nejdrazsi je to nejlepsi :) A na letacku u te vincentky je napsano ze snizuje tvorbu hlenu, usnadnuje vykaslavani a uvolnuje dychaci cesty a pak jeste pomaha pri zaludecnich a strevnich potizich :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky