Noční přebalování

29.12.2008

Ahojky mamky, máme skoro 3 měsíce a v noci se budíme jednou a někdy ještě dvakrát. Chci se zeptat, jestli v noci před kojením mimča stále přebalujete. Já už totiž ne, protože náš pinďa už v noci vůbec nekaká a je mi líto ho tím přebalením pořád budit a i já uvítám samo každou minutu spánku navíc :jawdrop:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, naší malé je 5,5 měsíce. Po návratu z porodnice spinkala celé noci, takže jsem ji nebudila. Vě 2 se budit začala, ale jakmile jsem ji v noci přebalila, dokonala se probrala a potom brečela, jak jsem jí to spaní přetrhla. Opruzená nikdy nebyla. Ale v noci nekaká. Kakala jen k ránu a teď až dopo. Ale pokud je jen počůraná, nepřebalovala jsem

Ahojky, my máme dnes 6 týdnů, celou noc spinkáme, takže ji nepřebaluju a opruzená není...a takys přebaluju před mlíčkem, nekojíme...máme nutrilon, je tu ještě nějaká mamka co se jí nepovedlo kojit??

nepřebaluj ho...přebalíš ho hned ráno a vyspíš se. důležité jsou jen kvalitní plínky (aby se neoprudil a nepročůral oblečky) my tak od těch třech měsíců taky přebalujeme jen před spaním a pak ažráno. v noci jen když je to akutní... ;)

já přebaluju pořád-ale jsou nám teprve 3 týdny,před každým kojením vyměním plínku a je to.pokud nekaká,tak je to ok,ale počuranýho ho v tom nenechávej

In reply to by Peterson

pred? prebaluj po kojeni ... (tak nas to ucili v porodnici) po nakrmeni se ti ze 70% dite posere a pocura... a je pak skoda te ciste plinky kdyz ti ji posrajdi... Obcas ted kdyz se mala vysrajdi tak ji prebalim a behem 5 min tak ma zas nasrano a tak ji rikam : Holka to si posrala ted poleti do kose dalsich 5kc :D (zaokrouhlene)

Ahoj, já používám huggies premium a ty vydrží hodně. V noci, když miminka spí tvrdě, tak prý ani nečůrají a já přebaluju v noci podle toho, jak je plínka nasáklá... naštěstí moc nečůrá, tak ani nemusím, jak dám malou na přebalovák, začne blbnout a je po spánku

In reply to by pavlinka.z

Ahoj, vás už dobře znám, vy jste totiž stejně starý jako my, takže vás tu často vídám :qu: ... No já ho přebalím vždy před tím kojením ráno, to je většinou tak v pět, protože v noci by se mi úplně vzbudil.. je to divoch a už ho zajímá vše, co se děje kolem něj a to, i když je hluboká noc..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky