porod

27.12.2008

ahoj holky tak termín jsem měla na silvestra ale doktorka mě připravila na to že půjdeme dříve měla jsem cs 8 od 37tt.V neděli 21.12 jsme měli normální den návštěva u babičky na oběd máš 10letý syn chtěl mermomocí zůstat na noc asi to tušil :c: pak jsme jeli s přítelem do tesca nakoupit,kolem 18hod jsem převlíkla postele najedli jsme se okoupaly a šly se koukat na tv najednou 19.45teplo :h: odtekla my plodovka během 10sekund byl přítel i s autosedačkou oblečený u dveří že jedem :s: :s: tak jsem ho zbrzdila že je čas ale on že nee at se rychle nachystám že jedem radši hned.Ve 20.30jsme přijeli do porodnice natočily monitor vše ok stahy žádné tak nás poslaly na porodní na vyšetření tam taky nic moc jen že jsem na 2cm ale to jsem byla asi měsíc.Doktorka se ptala jestli přítel zůstává nebo přijede později tak jsem řekla že půl hodky a pojede domů když se nic neděje ,jenže do 10min přišly první kontrakce po 5min tak zůstal.Začalo to ve 22.30 ve 23.00jsem byla otevřená na 4cm kontrakce pořád nepravidelné aleotevírala jsem se rychle no ve 2.45přišla doktorka jak to vypadá a jáže asi na prd protože kontrakce jednou po 10sekundách a pak další třeba za 4min :jawdrop: tak mi dala kapák že tomu pomůže a začal šrumec jak mě napíchla okamžite tlaky a že musím tlačit:Vydrže maminko jen se obléknu ale nešlo tělo tlačilo samo tak doktorka řekla sestři to bude rychlovka jdem na to maminko zatlačte jednou vykoukla hlavička podrohé ramínka a najednou byl s náma Lukášek :||): přítel byl fantastický a moc mi pomohl.Takže jsme dostali ježíška v pondělí :qu: .doufám že jsem vás moc nenudila přeji příjemný den ,rychlý porod a hodně štěstí.Fotečky dávám do mimísků papa a pardon za pravopis :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

moc gratuluji k Lukáškovi. :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: Teda to byl fofr. Přímo ukázkové! :a: :a:

Mooc gratuluji k vánočnímu narození Lukáška... :qu: :qu: :qu: , přeji Vám oběma jen to NEJ NEJ NEJ, hlavně hodně zdraví a štěstí... :k: :k: :k: .No a ten tvůj porod, bylo by fajn,kdyby to takhle měla každá ... :) .

Ahojky moc gratuluji ke Lukáškovi :c: Taky jsme byla loni na Štědrý den v porodnici (Justýnka se nar.23.12.) a vůbec mi to nevadilo :h: Ona byla můj nejkrásnější dáreček pod stromečkem.
Moc si toho drobečka užívejte :h:

Moc gratuluju!!!Kéž by měly všechny holky takové porody!!!Zcela vysněný porod!!!Přeju hodně moc zdravíčka,ať jste šťastní!!!

nenudila, bylo to moc hezký, takový bych si po odtečení vody taky přála...Gratulace k předčasnému ježíškovi Lukáškovi :one: :cc):

Gratuluju k rychlému porodu a samozřejmě k Lukáškovi :qu: :qu: :qu: . To jste byli v porodnici na Štědrý den, viď? To by se mi nechtělo. Ale zato máte krásný dáreček :°: . My máme ten náš doma už tři měsice :/;x: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky