holky co na angínu

29.12.2008

Ach jo, 10dní do termínu a já chytnu angínu, bych se z toho po...... :r: antibiotika se mi brát nechce,byly by to už druhé během jednoho půl roka. Holky poraďte, co na to abych to podchytila hned z kraje, teď teda myslim něco jiného než čaj a paralen, protože to nezabírá :r: a že by se mi v takovémhle stavu chtělo rodit :n: :jawdrop:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, mně vždycky zaberou homeopatika - HOMEOGENE 6 - jednu tabletku á 1hod. Ale nesmíš to kombinovat s cucacími větrovými bonbony! A pak čaj s medem a citronem a potit.

S doktorkou jsem mluvila a antibiotika mi doporučuje jen při vysokých teplotách, prý mám nejdříve radši zkusit nějaké pastilky nebo spreje do krku, že toho mají v lékárně spousty, bych jí praštila, že má plnou čekárnu chápu, ale takový přístup ať si strčí někam. Tak jsem se vás chtěla zeptat jestli nemáte něco vyzkoušeného a moc děkuju za komentáře :one:

manzel me z lekarny dovezl mucoplant-ustni sprej. je to na prirodni bazi. v tehu se muze. brzke uzdraveni. ja to ted mela skoro pres cele svatky, tak jsem alespon nepribrala s cukrovi :s:

ahoj, pokud je to opravdu angina, nic jiného ti nezabere, než antibiotika :( , a raději hned, to se nedá přecházet...

ahoj ivano - předem gratuluju k bříšku! na mě teď taky něco leze - zatím mě jen pekelně bolí v krku, ale zlepšilo se to po homeopatikách homeogene, jsou volně prodejné, anebo ti v lékárně něco poradí...ale jestli je to angína, tak běž radši k doktorovi...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky