muze to byt spurt??

29.12.2008

ahoj holky,potrebuju radu.Male bude v utery 7 tydnu a uz druhy den je hrozne protivna...neklidna,uknourana,spi celkem pekne jen opet zacala vyzadovat caste kojeni :jawdrop: ...vcera vecer dokonce po hodine a pul...v noci tak po 2,5-3 a to se mi uz doposavad budila na kojeni v noci jen 2krat.nemocna neni,teplotu nema.mlika mam snad zatim dost,ale jestli to takhle pude dal tak nevim...vcera uz sem byla tak na nervy ze uz me napadlo i prejit na UM,chci kojit co nejdyl,ale tyhle obdobi jsou minimalne na navstevu psychiatra :00: :s: :s:

ahojky, to by mohl být sprutík, ale neboj, jak častějc pije tak se mlíčko stihne tvořit, miminka to korigují :one: :hu: já byla taky na prášky :00: kojila jsem co 2h - ale spala jsem tak po 20min :00: asi 4dny v kuse :h: :h: :h:

jj, to je nejspíš ono! vydrž, my už to máme po třetí, momentálně už to trvá týden, tak doufám, že to zkončí! navíc si Viv začala šíleně cucat palec a i s tím usíná, ale to mlaskání mě dovádí k šílenství!! taky bych to vidělana psychiatra!! musíme vydržet!!Katka a Vivi

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka