Balení tašky

27.12.2008

Nazdárek holky!!!Kdy se dáváte do balení tašky?Já jsem přemýšlela tak nad polovinou ledna,ale pomalu si to už soustřeďuju na jedno místo,tak přemýšlím,že bych to sbalila tak za 14 dní.Není to brzo? Bojím se,ať to nepřivolám. A jak se jinak holky máte? Kdopak vypadá,že bude rodit už v lednu?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Fakt jo? Asi před týdnem jsem četla diskuzi jedné ostravské sanitářky,která říkala,že jsou plné spíš Vítkovice a Poruba a na Fifejdy jezdí holky až jako poslední variantu,že ty příjimají vždycky. Nechceš ty čísla,které jsem sehnala na zjištění těch stop stavů? Asi to bude nejlepší si všude nejdřív zavolat,než třeba na rychlo jezdit od tam,do tam a nakonec skoro rodit v autě.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak já nevím,že se to tak rozeběhlo,každá chce být těhotná,každá chce mimi!!!Že by to dělalo tady to fórum? Mám takové podezření!!! Nedokážu si představit,že bych byla na křesle,odrodila a hned jak bych seslezla,už by tam seděla jiná mamina,to je jak velkovýroba dětí. :s:

Ahojky!!!
Nebalím zatím nic, nemáme ani kočarek... ani postýlku.
Nevím proč, ale nechci nic uspěchat... asi jsem přehnaně pověrčivá.
Veškeré oblečení pro mimi už máme... ale o to se postaral boooohatý Ježíšek, babičky a dědové. Autosedačku, vaničku, dudlíčky, lahve... Ale to je asi tak vše. Nechám to na konec ledna...

In reply to by Martinkaaaa

To já nejsem pověrčivá,ale taky se toho trošku bojím,pověra je ale jen s kočárkem,ten by neměl být doma dřív,než se narodí miminko. Co se týče balení té tašky,tak já to tak měla u prvního,sbalila jsem večer tašku,s manželem jsme se pomilovali a v sobotu 36.-37.týden mi praskla voda,tak jsme jeli. :(

In reply to by kockral

Pořád nic.. :r: Doufala jsem, že mi to vyvolají už tento týden, ale včera mi řekli, že se malý zatím daří dobře, takže jí dají šanci ještě do konce tohoto týdne a na vyvolání půjdu v pondělí. To budu mít ukončený 42 tt, takže jsem si to opravdu vychutnala až do konce.. :00: :(

In reply to by KáKa

Tak to si opravdu vychutnáváš až do konce,to bude mít ta tvá holčička pomalu už pět kilo,ne? 42.týden,ty bláho,to je opravdu moc,já si už teď připadám,že další měsíc nevydržím!!!

In reply to by kockral

No podle včerejšího UTZ má už přes 3,7 kg! Vůbec nevím, jak to ze sebe dostanu.. :? Jsem poměrně malá a úzká, prý to možná bude i na císaře. No to je jedno jak to půjde, hlavně at už je venku! :§)

In reply to by KáKa

A těšíš se na mimi,dokážeš už si krásně představit,jak ho držíš v náručí?Mně už se teď o tom kolikrát zdá a to mám ještě měsíc času. Tak si zkuste pustit třeba nějaké porno,dát si trošku vínka a pořádně to rozjeďte,vždyť to není možné. Asi tam máš mimi nějak přilepené,nebo co. :s:

In reply to by kockral

Těším se strašně moc, je to vymodlený miminko, čekali jsme na něj dva roky! No a ted asi chce, abych si ho pořádně užila, když jsem ho tolik chtěla.. :///:
Jinak sex i víno jsme už taky zkoušeli a výsledek byl jen ten, že naše holčička z toho měla celou noc v břiše diskotéku a řádila jako čert }:)
Už jsem to vzdala, prostě ji budou muset vyndat násilím... 8) ;)

In reply to by kockral

Jo, asi tam mám nějakej obrovskej špunt! :s:
Už vidím, jak sem budeš psát ve 42 tt, že jsi zoufalá a nemůžeš ze sebe prďolu dostat! :s: To bych ti nepřála, ale já se taky obávala předčasnýho porodu a jak to nakonec dopadlo.. :///:

In reply to by KáKa

No kéž by,i když to přenášení má taky svoje,ale u toho předčasného jsou přecejen větší rizika.Naštěstí to už pomaloučku utíká,jakmile budu v 37.,tak už budu dělat vše proto,abych nepřenášela.Uvidíme,sama jsem zvědavá,jak to dopadne. A ty pořád nic,jo?Pořád čekám,že napíšeš,že už konečně a stále nic.

Tak já už mám radši sbaleno...k porodu to zatím vůbec nevypadá, ale já sama jsem narozená ve 32 tt, takže na nic moc nespoléhám :!k: Taškou nic nepřivoláš, kdybys tehdy neměla sbaleno, voda by prdla stejně a ty bys neměla připraveno nic :||):
Já ti náhodou závidím ty rychlé porody, než se mordovat hromadu hodin...ale chápu, že velký fofr taky naní to pravé :dog:

In reply to by KackaGold

Tak já se do toho pustím,dneska jsem se už dala do praní,tak po vyžehlení to tam soukám.Mám strašný strach,ať to není zas tak rychlé a tak brzo,jak já bych chtěla dokonce i přenášet!!! Ach jo,ale my v rodině to máme asi tam volnější nebo co.Akorát moje švígra taky přenášela,u první holky se neotevírala vůbec,tak šla císařem,ale jinak ostatní ženské hrc,prc a je mimi ven.Jsem zvědavá,jak to nakonec dopadne,možná tu budu popisovat ten nejdelší porod,co se kdy stal!!! :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj a to máš taky měsíc pauzu do další kontroly? Já jdu k doktorovi 7.1.,nemůžu se už dočkat,měsíc v takovém pokročilém těhu je strašně dlouhý.Pozoruju pořád břicho,pozoruju výtok,manžel mi při masáži dokonce kontroluje čípek.Já vím,zdá se to divné,ale fakt mám strach z toho předčasného,takže kdyby se mi něco nezdálo,tak ležím s podloženou pánví. A jakto,že ti není super? Žáha,mdloby a tak?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to máš to samé,jako já,já už taky cítím,jak se kostičky pěkně roztahují,když vstávám,tak než já se rozchodím a pořádně postavím...jejej,to jsem v prvním těhu neměla. Vaječník mě bolí taky,levý,už mám i přípravné stahy,mimčo při tom bojuje,je mi ho tak líto,snaží se to tam pořád zpátky roztahovat.S tou žáhou,to mi ani nepovídej.Po obědě nic,nejím celé odpoledne a v sedm hodin večer,záhadně začne pálit,ale strašně,vrací se mi to skoro až do pusy a jak říkám,tak mám prázdný žaludek,už se bojím jíst večer,ale naštěstí mi zabírá Gaviscon a v sedě držet ruce nahoře,to mám do pěti minut klid.A kdy jdeš na kontrolu? Já jdu až příští středu,ach jo,kéž by to uteklo co nejrychleji.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já jsem z Moravské Ostravy,kousek od Hlavního nádraží!!! Já už se té středy ani nedočkám,jsem z toho už pořádně na nervy.Pořád tady čtu,kdo rodil dřív atd.,ach jo,už ať je ta středa!!! Ještě ani nevím,kde budu rodit,ale prvního kluka jsem rodila na Fifejdách a tam se mi teda už nechce,vůbec jsem nebyla spokojená a to nejsem opravdu náročný člověk. A ty už máš vybranou porodnici?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo,já taky chodila na kurzy na Fifky v prvním těhu,taky se mi to tam moc líbilo,ale potom už teda ne. Máš tam jeden záchod pro šest ženských na šestinedělí,v ostatních nemocnicích máš pro tři ženské,na pokoji pro 1.dobu porodní nejsou záchod a sprcha,v ostatních nemocnicích máš přímo na pokoji,tak ani nemusíš přecházet.Ten porodní sál oddělený plentami,to je taky něco,v dalších nemocnicích máš porodní pokoje.No a co se týče dětského oddělení,které jsem měla tu čest navštívit,jelikož se první syn narodil dřív,jen 2,26 kg,jak jsem šla za ním,tak jsem k němu mohla jen na půl hodiny denně,prý ať nebudím ostatní miminka a že ten můj je stejně unavený,tak když jsem to nevydržela a že se alespoň půjdu na něho kouknout,tak mě od tama vyháněli jak nějakou bestii,takže jsem byla týden sama matka na dětském,v dlouhé chodbě,kde jen pípaly přístroje a k mému synovi mě jen volali jednou za den,což jsem vůbec nechápala,proč tam teda jsem,chovali se tam ke mně jak opravdu k nějaké potvoře,která jim schválně otravuje život. Potom jsme tam byli na dětském kvůli zápalu plic,byli jsme v pokoji,kde byly zatěsněné okna papírovýma ubrouskama,aby tam netáhlo,v noci jsem tam spala v teplákách,mikině a ještě županu,malého jsem kontrolovala co deset minut a pořád ho zakrývala.Plíseň na záchodě,špína.Když se mi malý pozvracel na pokoji,tak ani nezavolali uklízečku (v 10 dopoledne) ani mi nedali kýbel s hadrou,prý nic nemají,tak jsem to vytírala papírovýma ubrouskama,už jim tam potom zůstal skoro bílý pruh na té špinavé zemi.Byli jsme tam nakonec jen 3 dny,pro nevyhovující prostředí jsme odešli do domácího léčení. Jo a ve Vítkovicích jsem se domluvila s nima tak,že jsem si vzala 2 jejich čísla a mám si zavolat. Kdyby měli volno,tak mě vezmou i bez karty.Jestli bys chtěla,tak ti ty čísla taky dám.Já mám taky Porubu dál,ale přesto,jestli to nebude moc kvaltovat,tak raději pojedu tam,už nechci na Fifejdy,mám z nich totální depku. Jo a Spousta,přimář šestinedělí,ten nejspíš dělá jako vedlejšák i veterináře,protože jak do mě hrábnul a pak ruku vytáhnul,tak jsem myslela,že se po.......,takového mít gyndaře,tak se jdu oběsit.Já nejsem opravdu jedna z těch,které pomlouvají,ba naopak,ale jen píšu mé zkušenosti a nejspíš jsem na všechno měla smůlu,možná jsem to viděla takhle jen já,nevím.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak snad třetí bych tam šla rodit,to jo,jestli to bude zrekonstruované. Já s tou žáhou bojuju šíleně,každý den,celý den,mám totiž břicho až po prsa,takové jsem v prvním těhu neměla,to ne. :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Čekáme dalšího klučinu,ale bříško mám spíš na holčičku a vše kolem toho,kdyby mi to určovali podle těch všech znaků,tak si nakupuju všechno v růžovém a přitom je to kluk jako buk. Jo a bude to Kubíček!!! A ty? Holčičku a jméno?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Taky jsem zvědavá,stejně až mimi uvidíme,tak si budeme jisté,že? Zatím mám spoustu věciček v modrém po synovi,ale zase jsem nakoupila spíš bílé a žluté věcičky,které se budou hodin na oboje.Už se strašně těším,jak si tu budeme psát,kdo co má. Měsíc a něco a je to!!! :\x: Nevyměníme si číslo? Já mám 603 903 342.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Veronika,Verča,jak chceš!!! Tak už tě mám taky zapsanou.Možná se uvidíme v porodnici,kdo ví!!! Snad nebudou stop stavy!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo?Kámoška,co má známého v Porubě,tak říkala,že ten stop stav docela hrozí.Už jsem si zjistila i číslo do Poruby,takže když to na mně příjde,tak volám nejprve Vítkovice,pak Porubu a při nejhorším jdu na Fifky,ty jsou prý prázdné pořád!!!Kdyby byly rekonstruované,tak se ani nerozmýšlím a jdu tam.Moji rodiče bydlí 10 minut pěšky od nemocnice,tchýně taky a my to máme autem za 5 minut.Škoda,že to nestihli!!!

Nebujse a normalne to uz doni dej. Ja mam zbalenou tasku uz od minuleho tydne. A kamoska ta ju ma zbalenou uz od 25tt. a porad je doma. a je ve 35tt. Narvito doni :) at ji mas nachystanou kdyby neco ;) :a:

In reply to by Kirsche

Tak fajn,dám si to do ní!!! Zatím si to ještě přepírám,takže tak za týden si ji sbalím,to budu 35.týden a půjdu rovnou i k doktorovi,tak mi alespoň řekne,jak to se mnou vypadá,jestli budu rodit dřív,nebo ne.Už se té návštěvy nemůžu dočkat.Jsem už pěkně na nervy,měsíc bez doktora v tak pozdním těhu není normální!!!

tak ja jsem na zacatku 38tt a sbalenou ji jeste nemam :s: uz mam do ni vsechno nakoupeno a mam to na jednom miste ve skrini, ale porad mi prijde brzo, to davat do tasky, mam jeste 2.5tt do porodu, ja nejak vubec nepocitam, ze bych rodila driv, spis myslim, ze budu prenaset

In reply to by lenkasimca

To mi povídej,poprvé,když jsem rodila,tak mi praskla voda,nemohla jsem vůbec nic dělat,jen být asi hodinu na záchodě,protože valila pořád a když jsem se jen zohla,roztekla se ještě víc,takže balit tašku bych asi nemohla a do hodiny jsem byla na stole,protože byl malý dupkou a pupečník kolem krku,když jsem přijela do porodnice po hodině po odtoku,tak jsem byla už na 3 prsty a začínaly mi pořádné bolesti,tak mi nestihli dát ani epidurál a musela jsem být pod celkovou,ať vůbec stihnou císaře,byl to boj s časem,fakt.Dokonce jsem zažila i běh doktorů s mým lůžkem na porodní sál,bylo to jako v E.R. Jo a moje kámoška,ta měla tak rychlý porod,že jí začaly bolesti,ona raději jela hned a dobře udělala.Porodila jim už na příjmu na koze a to opravdu velkou holčičku,byla potrhaná na všechny strany. A moje máti měla taky ultrarychlý porod,sice to do nemocnice stihla,ale porodila už,když doktor ukazoval zatím klukovi v atestaci,jak to má vypadat.Chudák ji musel odrodit sám a prý byl z toho hodně moc špatný.

Ahoj, nám na kurzu říkali, že tašku sbalit tak ve 34 tt. Tak jsem ji sbalila. Nemyslím si, že tím něco přivoláš, jenom budeš mít míň starostí a nebudeš na to muset myslet. Já mám termín ve čtvrtek, tak doufám, že v lednu porodím, zatím to vypadá spíš ale tak, že tam malej chce zůstat do jara :cc): Měj se krásně a hezky si užij zbytek svátků pa :a:

In reply to by Johanka 2

Tak to vypadá,že už mám balit teď. No,já na pověry nevěřím,ale u prvního jsem si ji sbalila,večer jsme se s manželem pomilovali a ráno mi praskla voda.Tak mám trošku obavy. Ale říkám si,je jedno,jestli to mám nachystané všechno ve skříni,nebo v tašce,že? Tak ty už to máš za pár,to se jen tak zdá,že tam bude ještě na jaře,uvidíš,příjde to tak rychle,že ani nebudeš vědět jak. Taky přeju pohodové svátky!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky