Zbývají tu ještě nějaké prosincovky???

29.12.2008

Ahojky holky, tak mám pocit, že jsem tu za prosinec zbyla jediná samotičká, mám termín ve středu, nějak to nevypadá (v pátek u Dr. obligátní "tady se nic nechystá"), piju maliník, s manželem vyvoláváme jak diví, včera i v sobotu procházka cca 7 km, dokonce jsem i uklízela a NIC.... Nebo to nepoznám? Já nevím.... Asi se tedy přehoupnu do ledna. Jak jste na tom Vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

No ahojky Ivčo, tak my tady jsme ještě taky :\/: . Přenáším už 5. den a je to děs :n: . Poslíčky skoro žádný, akorát tvrdnutí břicha a od včerejška bolesti v kříži, ale jinak nic :n: . A to jsem včera pomáhala manželovi s malováním pokoje :///: . Dneska jdeme na kontrolu, tak uvidíme :? . Ale spíše to taky vidím na to obvyklé "tak to nevypadá na spadnutí". Každej mi už říká, že to bude holka, když se tak dlouho strojí i když na ultrazvuku byl jasně vidět pindík.....

In reply to by jesterkalackova

ahojky, no tak to je brutální, já doufám, že za týden touhle dobou už to budu mít za sebou (to bych taky 5 dní přenášela). Jinak na věty typu "nic se tady neděje", které slyším od Dr. jsem už alergická... tak přeju, ať to přijde co nejdříve a máš to rychle odbyté....

In reply to by ivca.konik

Ahojky, tak jsem zpět z kontroly a přesně jak jsem čekala :00: . Malej se v břichu jen tetelí, ale stahy nejsou žádný :n: . Takže nás v pátek čeká speciální ultrazvuk a pokud se nebude nic dít, tak v neděli nebo v pondělí nástup na vyvolání :\\: . Sestřička mi to popsala asi tak, že vyvolávaný porod je rychlejší (asi za 4 - 5 hodin to máte za sebou), ale zato je prý bolestivější :r: . Ten prcek mi to snad dělá naschvál :ooo: . Ivčo, myslím že porodíš dřív jak já :ww:

Ahoj Ivčo, moc už vás nezbylo, však už se prosinec chýlí ke konci, ale snad to všechny stihnete do středy, budu všem držet palečky. A jinka se neboj, že bys to nepoznala, já se taky bála, až ty bolesti budou trvat celý den a nebudou ustupovat, tak tě něco osvítí a budeš vědět, že máš jet.Já měla bolesti dva dny, a prostě jsem věděla kdy jet...a bylo to ono..tak neboj a držím palce všem...a přeju štastný krok do Nového roku, nejlépe už s mimískama..papapa Aluša+Nelinka

In reply to by alusaP

ahojky Aluš, tak doufám, že máš pravdu, já bych byla nejradši, kdyby mi praskla voda, to bych měla jistotu, že rodím, páč nevím, jestli poznám ty pravý porodní bolesti, abych nebyla za pitomce:) jinak také přei vše nej do nového roku celé tvé rodince a opatrujte se:)

ahojky,tak ja uz mezi vas cekanky nepatrim :qu: .Presne pred tydnem se mi narodila krasna,velka a hrozne nenasytna holcicka :girl: :hu: :qu: .Uz mi jdou upadnout prsa a ona porad nema dost :§) .Drzim Vam palce,at je to co nejdriv,vim jak jsem na to aky cekala.Mela jsem strach,chtela jsem to mit za sebou.Papa :a:

Taky mám termín ve středu. Dnes v noci mě navštívili poslíčci, teda holky, docela to bolí. Vůbec jsem se nevyspala. Ráno jsem šla na pravidelnou KO a na ctg zase ani vlnka. Akorát přemýšlím, že když takhle bolí posly, jak pak asi bolí ty pravé kontrakce? :? Dr.mi řekla klasicky, že se zatím nic nechystá a šla jsem domů. Takže tak...nezoufej, je nás víc... :a: :s:

Ahojky zrovna sem premyslela nad tim taky.Kolik tu je jeste prosinecek co nemaj miminka u sebe v naruci,ale porad v brisku.Nezoufej taky se dockas...Vzdyt do konce prosince zbyvaji jeste necele tri dny... :a:

In reply to by ivca.konik

U mě prd. Po pátečních a sobotních megaposlech klid po pěšině. On by byl i prve, ale zkoušeli jsme pořádně vyvolat spermíkama. Bolesti okamžitě a dost brutální, fuj. Ale po pár hodinách nic. Takže jsem zhodnotila situaci tak, že proč provozovat sex na vyvolání, když mi přináší bolest bez účinku? Nazdar bazar. Zítra poví snad víc na kontrole. Teď mi jen tvrdne břicho, ale nebolí to.

In reply to by salominka

jo jo, nechce se jim, potvůrkám:) Taky jsme zkoušeli vyvolávat, v sobotu dokonce třikrát (to už se nestalo několik měsíců, taťka se snaží, už chce mít Natálku venku, no) a NIC. A to jsme byli oba dny na megadlouhé procházce. Jsou to kecy, nic nefunguje, nakonec mě budou muset porod vyvolávat a to prý hoooodně bolí.....

In reply to by ivca.konik

A na tebe spermíci nefungujou??? Na mě okamžitě, asi deset minut po akci už byly docela silný bolesti.....tak mam právě hrůzu, že tabletky na vyvolání způsobí jen tu bolset a hovnajs, stejně jako taťkovo fujtajblíci. Brrrrrrr

In reply to by salominka

Nic, prostě moje tělo se rozhodlo nereagovat, spermíci nefungují, žádné bolesti, nic..... Já myslím, že v těch tabletkách je toho podstatně víc a je to náhoda, když se to vyvolá muchlováním, nicméně je to příjemnější, než když do tebe zavádějí tabletku, ne?:)

In reply to by ivca.konik

Tak to je určitě větší koncentrace, ale když na mě takhle brutálně zabírá todle, co potom tablety?? Fuj, ani nechci domyslet. Joooo, k tomu muchlování, u nás je to spíš parodie na sex, čistě vyvolávací záležitost, o nějakém prožitku nemůžu být vůůůůůůůůůbec řeč. Takže šlůs. Tak se necháme překvapit, kdo z nás porodí dřív....stejně jsou to extrémy, nejdřív se dere prcek na svět a pak se drží zuby nehty...přitom je dneska tak hezky.

In reply to by salominka

Jako hele, já si nedělám iluze, že kdyby se na nás při "tom" koukal někdo jiný, tak by se nepotrhal smíchy :s: Ale mě to zatím docela baví, jsem zvědavá, co po šestinedělí, hi hi. Přesně, nejdřív to bylo furt "odpočívejte, ať nemáte předčasný porod" a teď aby ty mimísky člověk prosil, aby se uráčili vylézt :00:

Neboj neboj, my jste stále tady. :a: Termín zítra, ale určitě budem patřit až k ledňáčkům. Už jsem se s tím smířila. Za chvíli akorát razim na kontrolu, tak jsem zvědavá, co nám řeknou "nového". :///: :a:

In reply to by ivca.konik

Hlásím návrat z KO a jsem na tom snad ještě hůř než minule. Před týdnem jsem měla CS 4 a dneska jen 2. :r: Je to vůbec možný, aby se mi to zase zmenšilo nebo si to prostě každej hodnotí jinak? Obligátní věta: na porod to teda vážně ještě není mě opět neminula. Další kontrola v pátek. Tentokrát mi nechali monitor, tak můžeš mrknout do galérky, jak se nám to tam (ne)hejbe. ;) A to jsem se moc v noci nevyspala. Docela mě berou záda, jakmile změním polohu, tak mě bolí břicho, na WC běhám tak 10x za noc, ale to je tak všechno. ://:

In reply to by Majkýsková

Majký, z toho si nic nedělej....já měla před třemi týdny CS 7 a další týden CS 5, z toho mi málem švihlo, minulý CS 8, tak si vyber. A to mi "dělá" jen jedna osoba. Tak si z toho vyber. Zítra budu mít CS0 a bude vykydáno :!k: :!k: :!k: :!k: :!k:

In reply to by salominka

:!k: :!k: :!k: Salominko, tak teď si mě vážně pobavila. Ty si to taky parádně užíváš, co? Budu držet palečky, abys zítra dopadla líp než my. My jdeme zase v pátek, tak jsem zvědavá, co nám řeknou a jak dopadnem na monitoru. Už je to fakt hrozně dlouhý a chci to mít za sebou. :a:

In reply to by Majkýsková

Tak to snad ani není možný, ne? Si z Tebe mimi dělá dobrý den (nebo páni lékaři).... Já mám pocit, že se mi vždycky při CTG uklidní jak dítě, tak bříško a pak slyším přesně to co ty - tady se nic neděje, na porod to nevypadá, uvidíme se příště atd.

In reply to by ivca.konik

No, já to říkám celou dobu, že budem mít vtipálka po tatínkovi. Ale že by to musel předvádět až takhle, to by teda nemusel. My na CTG zásadně spíme, takže ho vzbuděj, je nevrlej, málem mi zlomí žebra a pak teda něco předvedeme. Dneska jsem fakt myslela, že mi přes ně vystoupí ven, jak ho to buzení naštvalo. Jen nevim, proč to mám odnášet já, když já ho nebudila. ;) No, příště už budem i po termínu, kterej mám nahlášenej v poro, páč aby mě vůbec registrovali, musela jsem už mít lednovej, tak se zeptám, jak dlouho nás nechaj případně přenášet.

In reply to by Majkýsková

He he, mě tu naši rošťandu taky vždycky natáčejí půll hodiny, vzbudí jí a pak mě kope celý dopoledne, ale většinou se to pořádně rozjede to až po CTG, takže tam mi zase sestry nadávají, jak to, že se nehýbe (jak kdyby jí člověk mohl poručit).... Je to s nima veselý a to jsou teprv vevnitř...

In reply to by ivca.konik

Jo, to mě taky vždycky pobaví. A co mám asi tak dělat. Tak prostě spí no. Maximálně můžu dělat to, že budu u toho furt pít, abych ho trošku probrala, ale když nebude chtít spolupracovat, tak nebude. No, tak jsem zvědavá, jak se chlapec vybarví, až bude venku. Jestli bude i jen z půlky takovej rarášek, jako je teďka, tak to se mám vážně na co těšit. :)

ahojky,jsem tu taky,neboj to poznáš.Když jsem byla v porodnici tak jsem se ujistila.Holky byla to hrozná skušenost a už se toho porodu začínám bát.Na jednu tam dokrorka nemohla šáhnout jak řvala.Určitě to poznáme a už to nebude dlouho trvat.

In reply to by kopretina2

Ahojky kopretinko, já jdu zítra na kontrolu, tak doufám, že hodný pan doktor usoudí, že nemá cenu moc přenášet a něco udělá, abych rodila brzy (já ho snad požádám o toho Hamiltona, třeba to pomůže)..... Porodu se taky bojím, takže už aby to bylo za námi a měly jsme mimi venku....Když jsem některé holky slyšela řvát...brrr....

Ahojky, neklesej na mysli já mám termín dnes a zatím se nic,ale vůbec nic neděje.Ještě se chystám s mojíma klukama na výprodeje do Taka. Tak uvidíme.Budu rodit už po třetí a u obou předchozích porodů jsem přenášela. I když už před 14 dny mi Dr.řekl,že malý bude venku do vánoc... a kdy máš další termín??? Já až 6.1.2009... Pá a opravdu se snaž odpočívat a užívej si ještě poslední chvilky klidu,pak už žádný nebude,věř mi...

In reply to by violkacestna

ahojky, já mám tenhle termín podle prvního UZ, podle poslední MS mám zítra, ale podle dalších UZ (který se ovšem, neberou v potaz) někdy 10.1., takže v tom je pěkný galimatyáš:) Ty jo, tři děti, to budeš mít doma pěkný cvrkot, ale aspoň víš, do čeho jdeš.... Já budu mít první a nějak si pořád neumím představit, co bude po porodu:)

Dobré ránko, do středy pořád času dost... :) Já osm dní přenášela, byla jsem dubňačka a mám květńátko :). Mně když do termínu nepomohly žádné vyvolávací metody, tak jsem těch dalších osm dní pořád jen odpočívala... tak odpočívej a užívej si. Já nespím, spala bych, malá nechce, tak si tady vedle mě hraje. Jo a určitě to poznáš...

In reply to by ivca.konik

To asi fakt už nestihneš ;). No a když má manžel od druhého dovču, tak je tak akorát pěkně nachystané... Už to moje přenášení bylo o dnech - myslím psychicky, tak moc jsem se na Viky těšila a teď už je to velký mimčo. Začala jsem sama rodit dva dny poté, co mi oznámili datum nástupu do nemocnice :).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka