Spaní na bříšku

28.12.2008

Ahoj holky, můžu vás poprosit o radu? Malou trápí prdíky a je celkem spokojená, když je u mě na rameni a má skrčený nožičky, tak jsem si říkala, že bych mohla zkusit dávat ji do postýlky na bříško, ale nevím, jestli to nebude vadit, ještě jí není celý měsíc. Díky za odpovědi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já malýho nenechávala a nenechávám na bříšku spinkat ani teď - už má 4 měsíce. Měla jsem monitor a doktorka mi to stejně nedoporučila, prej až se bude přetáčet sám, tak to nechávám na něm :) . Na prdíky jsou prý výborný ty probiotický kapky, ale osobně jsem je nezkoušela, malej mi na netrpěl.

me se malej zacal na bricho pretacet sam z boku. takze spal jedine na brise a bylo to super. Prdy, zazivani spal opravdu i nekolik hodin v kuse... bylo to super... ted z nejakeho neznameho duvodu s tim prestal, takze se mu v noci ty streva tolik nehejbou.
Jestli mas monitor... neni problem.... I kdyz u rodicu spi malej taky bez nej a je tu :)

Vsechny jsme v detstvi spaly na brise a jsme tu zive a zdrave :) a kdyz to reknu hnusne, tak kojenci umirali z neznamejch pricin i driv... jen se o tom tolik nehalekalo jako ted...

Mně doktorka od začátku říkala, že mám malého polohovat rovnoměrně na všechny strany, i na bříško to nevynechávat. Ale pokud leží na bříšku, tak jenom v případě, že na něj vidím a hlídám ho u toho. I v porodnici, když byl na fototerapii všechny miminka polohovali na všechny strany.
S prdíkama to máme stejně - nejlíp se vyprdí pokud leží na břiše, takže pokud to trápení přijde (neštěstí to není často), tak dáme na bříško a Vojtíšek nejpozději do půl hodiny začne střílet. Ďělám to tak i v noci, jenom nesmím usnout dřív, než ustane palba a já ho otočím zpátky na záda.
Žádne cvičení nožičkama, masírování pupíku ani nic podobného nám nepomohlo, jenom poloha na břiše je tutovka.

já bych měla ze spaní na bříšku strach. Tak malé miminka se nedoporučuje dávat spinkat na bříšku. I kvůli náhlému úmrtí novorozenců. Zkus jí dát feniklový čaj. Ten nám docela pomohl. Kojím, tak jsem ho pila já, ale když se mi zdálo, že to Honzulku moc trápí, tak jsem pár lžiček dala i jemu a zabralo to. Nám pomáhaly i kapky o kterých jsi psala.

Ahoj, tak to bych měla strach nechávat tak malé dítě spát na bříšku....nemá ještě silné svaly na hlavičce, osobně bych nedoporučovala. Občas ji položit na bříško můžeš, ale bude pro ni namáhavé zvedat hlavičku, tak to nepřeháněj. Jinak bříško masíruj a cvič s nožičkama...prý jsou na prdíky nejhorší první 3 měsíce, já jsem si s první dcerou užila taky svoje a tehdy mi připadalo, že nepomáhalo vůbec nic a plakala pořád. tak hodně štěstí:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka