Vánoce

29.12.2008

Přeji krásné ráno ... :)

Mám opět jednu z nocí, kdy jsem šla večer v pohodě spát,usnula a od tří hodin se opět převaluji a nem§žu opět zabrat :( .Včera to bylo o samé, tak jsem se dala do menšího úklidu po návštěvě, co jsme měli, umyla jsm nádobí a vytřela podlahy, manžel jen koukal,kdy jsem to udělala :s: ..taky jsem se snažila být jako myška, abych ho neprobudila, aby mi dal za uši :girl: , že zase zlobímn a musím všechno udělat sama.Na dnešek mám vše vše hotovo, tak po týdnu jsem zavítala taky sem za vámi.
Jaképak jste měly holky Vánoce?My nádherné ..teď tu sedím s PC pod stromečkem, který krásně svítí a pod ním se kupí všechny dárečky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Dobré ránko, tak já bych taky spala, ale malá se rozhodla, že už chce mít den. Ale už začíná být pěkně umrčená, tak snad každou chvíli vytuhne a já nás obě v tichu přenesu do pelíšku :) Ale do uklídu bych se teda fakt nedala. U nás Vánoce byly pěkné jen na Štědrý den, na ten druhý jsme se s manželem krásně dohádali, že jsem se s ním pak nebavila. Byly to Vikynčiny první vánoce a takhle jsme si je pokazili. No co už, ty příští už budou krásný a Vikča už z nich bude mít trochu rozum. Ale stromeček máme taky nádherný...

Já nespím celou noc... :( Poslední dny jsem teda spala skoro pořád, stále unavená, ale jinak to obvykle mívám jako ty.

Brýtro. To máš blbý, že nemůžeš spát. Já bych zase spala, ale prcek chce baštit. Tak tu sedím a čekám až se ohřeje mlíko. Ale pak si zase půjdu schrupnout :'zz): . Ty se ještě můžeš vyspat aspoň přes den. S mrňousem to nepůjde, takže naspi, co se dá :°: . Ale i to nevyspání stojí za to, když ho vidím :e): .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka