PF 2009

27.12.2008

Tak se snad povedlo a já vložila obrázek :-) a snad bude fungovat i tenhle odkaz :-)
http://www.mojetehotenstvi.cz/pf2009
:a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Šikovná, šikovná holka.
Leuš, jak ti je, teda krom příznaků posledního měsíce? Už jsi zdravá? Myslela jsem na tebe jak jsi měla ty 4 schůzky ohledně školy a ty v horečkách a nachlazená.
Já se teď vyhýbám tatínkovi, je pěkně doma u maminky. Konečně má po 3/4 roce volno, takže by mohl být s náma a on chudák chytl nějakou chřipajznu! Tak je mi smutno, že zase s náma není.

In reply to by Romanca

Ahoj,
no je to se mnou jak se starou bábou. Vystrčím nos ze dveří a zase ležim. Jak jsem měla ty rozhovory, to jsem díky manželovi zvládla. Všude mě vozil, měla jsem to vždycky jen na přeběhnutí vzdálenosti mezi autem a domem, kde byla schůzka. Jsem mu neskonale vděčná. Podařilo se mi z chřipajzny dostat, ale pak zas přišly Vánoce a na mě toho bylo nějak moc a teď si jdu dát zase paralen bo to na mě zase leze a nemůžu se toho zbavit. Na Tebe jsem moc myslela. Byla jsem zvědavá, jestli až se zase připojím, jestli budeš ještě ledňáček, nebo už prosincová :-). Tak koukám, že nejsi zrádce a překlepeš to s náma ještě těch pár týdnů...či dnůůů :-). Mám poslední dobou pocit, že se malej cpe do pánve, že úplně tou hlavičkou hloubí cestičku ven...ne že by to bylo příjemný, ale kéž už by to bylo! Měla jsem před týdnem jednoho poslíčka - asi desetinásobná zvyšující se jakoby menstruační bolest. Tak jsem se tak vyděsila, že už je to tady, že jsem se pak ještě hodinu úplně klepala. Ale co na tom bylo zajímavý - že jsem si říkala - nééé teď nééé teď přece budou Vánoce :-) a já chci bejt doma :-))). Jak jen je člověk povrchní...
Ta Tvá fotka s tatínkem - vypadá strašně sympaticky!!! a je vidět, že se těší, to je úžasný! :\x:

In reply to by Leuš

No vidíš, přesně tohle jsem měla taky, před 14 dni a teď mi příjde, že se zase šoupla nahoru a kope do žeber, i to břicho mám jaksi vystrčené ven. vůbec není dole. Takže se obávám aby to nakonec nebylo až na konci ledna. :-( Už bych ji fakt chtěla mít u sebe.
Děkuju za pochvalu tatínka. Jojo, moc se těší. Má nás rád.
Tak se hlavně vyléč, ať nejsi marodná v nemocnici. Bych se nedivila, kdybys byla dřív jak já.
Já jdu dnes lítat po úřadech tak se třeba něco pohne a malou vytřepu trochu níž.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka