Že by zoubky???

28.12.2008

Ahoj holky, tak si jdu postěžovat. Jozífek byl včera už od rána protivný, nic ho na dlouho nebavilo, tak jsme změřili teplotku a měl 37,8. Jenže k večeru už to bylo 38,2, tak jsme dali sirupek a do půl hodinky byla teplotka dole. Během noci teplotku neměl, tak sem se radovala, ale ráno znovu 38C, tak jsme dali zase sirupek a to už během dne řádil, jako obvykle. K večeru se zase teplotka zvýšila, ale jen 37,4. Holky, co to může být? Že by to byli zoubky? Bude nám 6. měsíců. Rýmu nemáme, ani kašlík ne, tak si nemyslím, že by byl nastydlý. No, pokud budeme mít teplotku ještě zítra, tak musíme na pohotovost, protože u nás doktorka přes svátky nefunguje.

Ahojky, my máme 5,5 měsíční mimčo a zoubky nám začaly růst právě teď. Dva dole, jeden už je venku, druhý se klube. Našly jsme je náhodou, malý byl pořád v pohodě, jen dneska byl takový rozmrzelý. Tak u vás to zoubky taky být mohou. Držím palečky ať je malýmu brzy lépe a ať to ty zoubky jsou :///:

My jsme měli o samé. Teploty se střídaly, první dva dny byla malá protivná a pak už to bylo lepší. Teploty byly jen tři dny. Zuby ještě nemáme. Dr. říkala, že se mame ukázat, kdyby teplota ani po třech dnech neklasla, protože jiné přiznaky nemocí jsme neměli. Pak jsem přišla na to, že jsme měli asi šestou nemoc, psala tady o tom tuším Foxi a z toho jsem si to vyvodila.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky