Bolest zad

21.12.2008

Ahoj maminky jsem tu poprvé.Čekame s manželem miminko dneska končím patnacty týden. :) Mam takový dotaz bolí mě strašně v kříži na pravé straně takova bolest která vystřeluje do hýždí až stehna tak se jen chci zeptat jestli je to normální,protože tak mi to nepřipadá.Děkuji za jakoukoliv radu :§)

Kliknutím vložíte smajlíky:

řekla bych, že je to normální. Já to měla taky. Trpěla jsem na bolesti zad celé těhu a když jsem to řekla dr. tak mi jen řekl: Bude hůř. A měl bohužel pravdu. Na konci těhu jsem nebyla schopná pomalu dojít ani do obchodu, který mám kousek od baráku.

Ahoj, přidávám se k tobě, mám myslím přesně to, co popisuješ :-( Jsem taky v 15tt. už to mám tak 10 dní... Měla jsem trochu potíže i v létě, ale přestaly a teď je to mnohem horší. Stačí mi delší procházka, vaření a pak nemůžu vstát z lehu - to je nejhorší...
Od ledna budu chodit na těhu cvičení, tak to třeba pomůže :-)
Ať se ti to zlepší, je to nepříjemný, někdy se hrozím, jak dopadnu na konci těhu - to už se snad ani nepostavím :s:

a gratuluju k těhu.A k tý páteři. Já to mám taky už od začátku těhu. Je to úplně normální a bude hůř. Prý jak se připravují porodní cesty. Pak se k tomu přidají i kyčle.... Ale pro naše miminka to přeci musíme vydržet!

Ahoj, možná tam máš skříplý nějaký nerv vlivem změn v bříšku. :) Ale je to docela častý problém, každopádně se to cvičením dá zlepšit nebo odstranit. Zkus se poradit na nějakých rehabilitacích.

Ahojky,když to vystřeluje do hýždě a nohy,máš skříplej nerv v páteři.Jak máš teď uvolněný vazy,stává se to.Já na to trpím normálně.Chce to klid.Přejde to.Doktor na to dává jen léky proti bolesti,takže vydrž!!!

Ahojky,určitě jsou to normální bolesti v těhotenství,sice je na ně brzy v 15.týdnu,ale zkus to třeba na balónu,to docela na to pomáhá!!!! Když ne cvičit,tak u televize seď na balónu atd. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky