je tu zas

28.12.2008

Ahoj holčiny. Tak hlásím příchozí dnešní MS,a opět se slzami :r: :r: :r: :r: Celkem mě ta mrška napínala,ráno jen slaboulinké špinění a to trvalo až do teď a teď se ukázala v plné parádě. :r: Takže se vrhám po Novém roce do 6 měsíce snažení. Držím všem palečky co čekají na MS,tak aby jim nedorazila a jen a jen hlásili //h

Sakriš, tak ta mrcha dorazila a to to vypadalo tak nadějně, tak hlavu vzhůru, v novým roce se nám všem snad zadaří.

Ahoj Jaňulko, to mě mrzí. Ale uvidíš, příští rok už budou Vánoce veselejší a když nebude mimi u stromečku, tak určitě bude v bříšku. Moc Ti to přeji :one:

tak to je mi líto, neboj příští rok určitě budeš těhu. Já si to budu přát o půlnoci a budu si to říkat asi tak 5 minut v kuse. Za rok už si tu budeme povídat o úplně něčem jiném :cc): :cc): :cc): :cc):

Ahoj,Jani já tu zase plakala včera to bude dobrý uvidíš s Novým rokem nová přání a já nám všem přeju ........ :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): však ty víš co. :a:

In reply to by Mimčo

Ahojky mikruško,děkuji ti moc škoda,že jsme to letos nestihly,že? Byl by to krásný novoroční dárek. I já nám všem přeji :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): a ať se všechny už hlavně netrápíme

Ahoj Janičko ,neplač neboj ona se jednou nedostaví mrška červená.Přeji,aby jsi brzy hlásila dvě čárky a nezoufej uvidíš přijde to brzo..................Měj se krásně a nebuť smutná :)

zrovinka jsem na všechny čekající na MS myslela..Mrzí mě to moc moc,že ti mrška přišla :-g( :-g( tak snad se příští měsíc zadaří a 6.měsíc bude tvůj slavnostní :cc): Já teprve na MS čekám,ale vidim to bledě bříško mě pobolívá dám ti vědět jak na tom jsem.

In reply to by monke

jsi hodná,taky jsem na Vás myslela,a chtěla jsem napsat,ale jak napotvoru tyhle stránky blbli a já byla nervózní je to fakt tady droga :///: Doufejme,že se zadaří co nejdřív nebo z toho z cvoknu :s: Už je mi lépe musela jsem se s tím smířit,nic jiného mi nezbývá. Tak ti mocinky přeji,aby tobě nedorazila a hlásila jen // :cc): A hned mi dej vědět budu tady pořád :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s:

In reply to by janca23

děkuji,jak budu vědět co a jak hnedle se ti budu hlásit :s: :s: A jestli to nevyjde tak jdeme do 4.měsíce,obdivuji fakt holky,které se snaží přes 9měsíců to já bych se z toho asi zcvokla :spid: Taky jsem se dnes marně snažila dostat na stárnky,manžel se mi smál,že je to moje posedlost být tady s Vámi každý den :\x: Přeji dobrou noc a netrap se..určitě se brzy zadaří :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky