Quinny Speedi - prosím poraďte!!!

28.12.2008

Holky co máte quinny speedi (sportovní verze) prosím poraďte, dnes mi ho přivezli. Jde vám do úplného lehu? Já právě vyměnila kočár hlavně kvůli tomuhle a nevím kde jsem vyčetla že u quinny speedi to jde no a ejhle nejde mi to. A pak se chci ještě zeptat, jestli vám taky tak blbě drží stříška. Jinak je fakt super, jen se s ním musím naučit jezdit jak nejsem zvyklá na tříkolku :)

MAme Quinny Buzz 3 a sportovni sedacky nam do uplneho lehu nejdou a myslim,ze ani speedy nejde,nozicky vvzdycky zustanou jakoby nahore,ale zadicka atd nam jde polohovat OK az do lehu.

In reply to by daniela_p

Ahaaa :( tak to nevim...A na fotkach atd vypadalo,ze to pujde?Ja se jdu mrknoout na netu na foto kocarku ;)
http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?id=12902490&tab=0 myslis tento?
No,tak my mame tento http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?id=13332747&tab=R
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=18618251
a nam se polohuje jakoby cela sedacka s adapterama do lehu cudlikama z boku a potom jenom doladime nozky,lae uplne nohy do lehu nejdou :( ale me se zda,ze u toho Speedy asi nejsou cudliky na stranach na polohovani sport.sedacky... :(

In reply to by annonymní

Ahojky, jo máme ten první, fakt to asi do úplnýho lehu nepůjde :( Tenhle se polohuje vzadu za sedačkou, nevím jak to mám popsat, jsou tam takový popruhy a ty se povolujou nebo utahujou. No s tím už asi nic nenadělám, malej si prostě bude muset zvyknout. Jinak je to super kočárek :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky