Pořád netěhotná

26.12.2008

Tak jsem prožila měsíc plný alkoholu a lítosti. Možná i vzteku. Necítím se méněcenná, že jsem pila. Cítím se méněcenná, protože nedokážu otěhotnět. Začal 8. měsíc neplodnosti, doufání v zázrak a varikokéla na krku. Přes to všechno je partner na 10% plodný! Katastrofa! Ale jsme zasnoubeni. Od 28.11.. Oznámili jsme to včera jeho rodině. Byli překvapení. Ale i větší bouřliváci zkrotli! Kočárky mě nahánění slzy do očí, flaška vodky je vysvobození i ponor do ještě většího zoufalství.. pohádali jsme se kvůli tomu.. já už ale ztrácím sílu! Konečně miluju někoho, kdo má děti rád (o toho našeho skoro 8letého kluka pečuje lépe, než já) a komu nevadí a třeba je i chce. Prý když se nic nebude dít, půjde v únoru-březnu na operaci, což považuji za rozumné a pak počkáme půl roku a půjdeme na oplodnění. Vím, že se mu na tu operaci nechce, ale zvýší to šance na 60%. Minimálně. Když nepůjde, může zůstat neplodný! Kdyby věděl, jak mě to trápí, šel by tam hned.. ale nechci ho nutit. Vím, že mě miluje. A já jeho. Proč nechce pro naše dítě udělat víc? Proč to cítí jako nucení??

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

trošku drsný, nezdá se ti ... Jana evidentně ví, že má problém, a evidentně potřebuje, aby ji někdo podržel ... podle mýho názoru je super, že sem napsala, právě to může být její první krůček správným směrem ... třeba právě tady najde pochopení a podporu a na tu flašku se fakt vykašle ... jestli to tebe nezajímá, tak to klidně ignoruj, ale seš celkem vedle, když píšeš, že to tu nikoho nezajímá, mě to totiž zajímá ;)

ale nevzdávej to, určitě se to povede a každopádně se vyprdni na flašu chlastu, to to vážně nepomůže holka zlatá.
Držím Ti palečky a t ti to výjde. ahojky

moc mě mrzí, že máš takový strašný trápení :r: ale nemyslím si, že by flaška vodky byla tím správným lékem ... na chvíli tě dostane do stavu, kdy ti to všechno bude úplně jedno, ale až vystřízlivíš, bude ti mnohem hůř ... pak možná přijde i doba, kdy se budeš cítit méněcenná právě pro to, že už to bez té flašky nezvládneš ... myslíš, že stojí za to, pokoušet to??? ... taky mám trápení, ale když jsem našla tyhle stránky, zjistila jsem, že k tomu, abych to zvládla, není flaška potřeba ;) ... z vlastní zkušenosti bych řekla, že když máš toho správnýho chlapa, tak máš to, co je v životě úplně nejdůležitější ... máš někoho pro to dobrý i pro to, co je v životě zlý ... tak svý trápení nesvěřuj flašce ale jemu, dej mu pocit, že ho potřebuješ, respektuj jeho potřebu, cítit se jako "Chlap" ... vím, že se ti to nezdá, ale únor a březen tu budou co by dup ... my se o :cc): snažíme už půl druhýho roku a poslední verdikt doktorů zněl, dejte si půl roku pauzu, no a z toho půl roku mám dneska už dva měsíce za sebou ;) ... neslibuju, že to bude jednoduchý, ale vy dva to taky zvládnete, uvidíš :h:

přítelovi taky zjistili varikokélu, ale na operaci šel hned, ted už je to měsíc co to má za sebou...nevím na kolik procent byl přestím plodný, ale žádná sláva to nebyla, tted musíme jenhom čekat, až se všechno uzdraví a v únoru jde na kontroolní spermiogram, a pokud nedopadne dobře, dostane léky a po těch už by to mělo být 1o 70procent .tak ti taky držím pěsti!!!!!!!!!!!!!!!!! ale ani pro mě to nebylo lehké po psychické stránce..

Někteří chlapi to nechcou slyšet ,že je chyba v něm,8měsíců to není zas tak hrozné já zkouším 14měsíců,taky jsem si říkala že by měl manžel jít na spermiogram,každý měsíc si říkám ještě počkám a pak to budu řešit.Vím jak se cítíš méněcenná kvůli miminku ,jiná si spočítá plodné dny a šup a je to !! a to by tě šlak trefil . :\/: Miluje tě a to je hlavní určitě se bude snažit uvidíš ,nech to uležet držím ti pěsti ,a přeju aby se vám to povedlo co nejdříve!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky