Bolesti tam... víte, co myslím, ne? ;)

27.12.2008

Ahojky! :a:
Už několik dní mě trápí nepříjemné bolesti... :r: bolí mě... ehm... moje pipka. :jawdrop: Nemůžu chodit, protože při každém kroku mě tam bolí všechny svaly a kosti. Měla jsem něco podobného už před tím, kdy mi třeba celá netekla a byla citlivá, ale tohle je jiný a docela otravný. :( Dost mě to omezuje v pohybu. Když se chci otočit z jednoho boku na druhý... uff. Jak zatínám svaly, tak je to děs. :r: nevíte, co to může být??? :? Jsem na konci 31. týdne...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Moc vám všem děkuji za rady a vaše názory... :c: Nemělo by to tedy být nic zlého. :) Je to ale dost nepříjemný, ale to vy asi víte. ;) Nedá se nic dělat. Snad se to někdy zlepší... :? :one:

ahoj, já to znám už od 24. týdne a všude na internetu jsem hledala, co to může být. jednoduše jde o to, že se roztahuje pánev a v místě stydké spony (symfýzy) je pánevní kost spojena vazy a ty se roztahují, což způsobuje tu bolets a tlak. Občas taky nemůžu udělat ani krok, nemůžu stát na jedné noze nebo se přetočit v posteli na druhý bok. Četla jsem různé zkušenosti, u někoho to gradovala a přešlo až po porodu, někomu to přešlo...ale jinak je to normální věc, obávat se nemusíš :-)

já to měla taky ..asi tak tři týdny dozadu ..ale teď nedávno to přešlo, už je to OK. Dokonce i když jsem seděla na gauči a potřebovala jsem přitáhnout druhou nohu nahoru, tak to bylo dost nepříjemný .. teď už je to dobrý ..nevím čím to bylo ..

Neotočilo se ti teď někdy mimčo hlavičkou dolů? Mně to začalo právě tehdy, když tam malá začala víc tlačit - přesně jak píšeš, nešlo se bez velké bolesti otočit z boku na bok. Doteď nemůžu spávat na levém boku, je to pak horší. Hodně mi ale pomohl těhotenský podpůrný pás.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka