srdicko

03.12.2008

Ahoj holky jsem 6+3 dnes na ultrazvuku nebylo jeste videt srdicko ale dr me uklidnoval ze je to jeste brzo ze do 14 dni ale vetsinou pisi ze uz v 7 tydnu bije srdicko jak jste na tom byli vy? Tak za 14 na dalsi ultrazvuk, strasne se bojim ze je vse ztraceno . . .

Kliknutím vložíte smajlíky:

Neboj, nejspíš je ještě brzy. Určitě není nic ztraceno! Myslí si, že je to individuální a každá to máme trochu jinak. Já začínám sedmý týden, včera jsem byla na první kontrole a malinké tepající srdíčko už tam bylo, když si to na monitoru zvětšila.. Buď v klidu, mysli na hezké věci a za těch 14 dní ať to dobře dopadne!!!

neboj se, tím ničemu nepomůžeš ... za těch čtrnáct dnů tam :h: bude, uvidíš ... klidně to může být tím, že si otěhotněla o pár dnů pozdějc, takže i když podle měsíčku jsi 6+3 možná že ve skutečnosti ještě ani tak daleko nejsi, taky proto tě dr objednal až za 14 dnů a ne třeba za tejden ... takže trpělivost :s:

ahojky,neboj se,když tě uklidňoval doktor,určitě to bude v poho.Já jsem 7+3 a ve štědrý den jsem začala krvacet.Tak jsem jela do Olomoucké nemocnice.Vyšetřoval mě pan dr.Ĺubušský,no a člověk je přetažený a já jsem od přírody aktivní človíček,ale straššněě jsem se bála,aby se prckovi nic nestalo.Vyšetřil mě ultrazvukem a vše v poho,ale srdíčko taky ještě nic. Bylo to práškama,který beru,protože po 1.porodu jsem měla trombozu,tak mi teď doktorka předepsala anopyryn a ten ředí krev.Teď musím odpočívat. Ale chtěla jsem ti napsat.Už u 1.těhotenství mi moje maminka koupila jednu knížku,jmenuje se o matce a dítěti,a tam je napsané,psal to nějaký doktor,že srdíčko je vidět na ultrazvuku kolem 10.týdne, takže žádný stresy,buď v klidu a doopravdy se něčím zabav.Já se zabavuju svým 11měsíčním chlapečkem Marečkem,to je moje sluníčko a na to druhý se taky moc těším i se svým přítelem.Měj se moc hezky a kdyžtak napiš,až uvidíš srdíčko svýho mimča.Já jdu ke své doktorce 7.1.2009,tak ti pak napíšu,jestli bylo vidět.papapa Libuška

ahojky, opravdu nestresuj, mysli na něco jinýho a zkus se něčím zabavit, Uvidíš, že za 14 dní to bude v pohodě. Já byla prvně u dr. 6+2 a taky srdíčko nebylo a pozval si mě až za 3 tt a jakpak bylo pak krásně vidět toho našeho malinkatého chrustíka. Teď už jsem v 16tt a vše zatím probíhá,tak jak má. Ve 12 tt jsem byla na screeningu a ten vyšel negativní. Takže teď mě čekají ty tripple testy tak si myslím že taky budou v poho. Takže hlavu vzhůru, vše bude v pohodě. :dance: :one: :dance:

Ahojky,tak když i dr říkal,že je ještě brzy a uklidnoval tě..tak to tak bude..a neboj za 14dní bude srdíčko krásně vidět,slyšet ;)

na tohle je snad jeste brzy,ale to ti tu napise spousta holek,co se jim stalo,co tobe.Za 2 tydny budes moudrejsi,je asi zbytecny ti psat,aby ses nestresovala,ale zkus se necim zamestnat.Pomaha to,ver mi.(trochu)Tvuj Dr.dela dobre,ze si te pozval az za 14 dnu.Me si pozval za tyden,to jsem byla pak 7+3,bohuzel ho tam nenasel a navic mimco melo stejnou velikost.Dnes jsem 5 den po revizi.To je moje zkusenost,takze ti moc neporadim.Snad ti nevadi,co jsem ti napsala.Ale je fakt,ze u kazde je to jine.Drzim ti moooooooooooooooooooooc pesti a pak nam tu zdelis tu stastnou novinu.Uvidis!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka