Nejhezčí dáreček?

27.12.2008

Ahoj holky, z jakého dárečku na vánoce jste měly největší radost?

Kliknutím vložíte smajlíky:

pro mě byly nejkrásnějším dárečkem zoubky, které Honzulkovi vyrašily těsně den před Vánocemi, 23.12. Vylezly mu hned dva najednou a snáší to velmi dobře. Bylo to pro mě veliké překvapení, protože dásničky nebyly vůbec nateklé ani červené. Nic nenasvědčovalo tomu, že se v pusince něco klube.

pro mě byly rozzářený očička naší Zuzanky, když našla pod stromečkem kočárek s panenkou a celý večer ho nepustila z rukou.

In reply to by Honzka

To jsem říkala taky, že to je nejkrásnější dárek a tak tomu bude každé vánoce, dokud nevyroste. Denča ale ještě nechápala, co se to děje. Měla radost z panenek a plyšáků, ale pak bulela, protože na ní to byl moc velkej šrumec. Bylo nás tam 7+pes a každej někomu něco říkal...Pak nespala a v noci řvala chudák. :§)

:s: :s: Dostala jsem klapky na uši,aby mě nebudilo manželovo chrápání :s: :s: :s: A kdo bude v noci vstávat až se Matýsek vzbudí,na to nepomyslel :s: :s: :s:

manža mi dal album pro mimíska s vylepenou fotkou z UZ(ani nevím, kdy mi ji "čornul" z lednice :!k: ) a udělal tam takovou "bublinu", kde jako mluví mimísek-"ještě jsem malinký, ale počkej až vyrostu..." a to jsem uronila i slzičku :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky